18 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Αϊζέια Κάνααν

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Αϊζέια Κάνααν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από τον Αμερικανό περιφερειακό Αϊζέια Κάνααν, με τους ερυθρόλευκους να κινούνται αστραπιαία προκειμένου να καλύψουν το κενό του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο κύβος ερρίφθη για τον αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ, Στον Ολυμπιακό κινήθηκαν χωρίς χρονοτριβή και βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αϊζέια Κάνααν.

Ο 31χρονος περιφερειακός είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση των γκαρντ και πλέον απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Κάνααν φέρεται να ήταν στόχος της Φενέρμπαχτσε και του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία, φέρνοντας στον Πειραιά έναν ικανότατο σουτέρ με τεράστια εμπειρία στο NBA.

Στο  NBA αγωνίστηκε σε 235 αγώνες έχοντας 8.1 πόντους (35.1% στο τρίποντο, 83.6% στις βολές), 1.9 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και μόλις ένα λάθος με την φανέλα των των Ρόκετς, των Σίξερς, των Μπουλς, των Σανς, των Τίμπεργουλβς και των Μπακς.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού καθώς τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε σε Ούνιξ Καζάν και Γαλατασαράι.