28 Μαρτίου, 2024

O Παύλος Ζησάκος – Δίνει τον καλύτερο του εαυτό

O Παύλος Ζησάκος – Δίνει τον καλύτερο του εαυτό

 

Ο Παύλος Ζησάκος γεννήθηκε στο Πολύαστρο του Κιλκίς. Από πολύ μικρός το χάρισμα να γράφει στοίχους και να τραγουδά. Μεγάλωσε με τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη.

Σε ηλικία 13ων ετών κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε ένα

Παύλος Ζησάκος
Παύλος Ζησάκος

εξοχικό κέντρο του Κιλκίς όπου και αποθεώνεται από το κοινό. Παράλληλα με το γυμνάσιο εμφανίζεται τα σαββατοκύριακα στο ίδιο μαγαζί. Ύστερα από δύο νεκρά

χρόνια, λόγω της στρατιωτικής θητείας και διαπιστώνοντας ότι οι πιθανότητες για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο είναι ελάχιστες, αποφασίζει να μεταναστεύσει στην Γερμανία.

Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα και τα περιθώρια

Παύλος Ζησάκος
Παύλος Ζησάκος

ελάχιστα για να ασχοληθεί με τη μουσική. Αργότερα γνωρίζεται με κάποιους μουσικούς και του προτείνεται να συμμετάσχει σε μια χορωδία για ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος και στην πορεία με τη βοήθεια του Γιώργου Μπακαλίδη μελοποιεί τους στοίχους του και γίνεται ο πρώτος δίσκος.

Παύλος Ζησάκος
Παύλος Ζησάκος

Ο Παύλος Ζησάκος αγαπά το καλό ελληνικό τραγούδι και προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και στο στοίχο και στην ερμηνεία κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια. Υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο.