19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Άγιος Εφραίμ είναι πολύ φίλος μου. Του λέω τα προβλήματά μου κι αυτός με βοηθάει» – Συγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη θρησκεία και τον Άγιο Εφραίμ.

Επίσης, καρδιές είχε “τσακίσει” η Τιτίκα Στασινοπούλου όταν είχε μιλήσει στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Ανδρέα Θεοδώρου, όπου μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στην προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

Έχω τον Άγιο Εφραίμ, ο οποίος είναι πάρα πολύ φίλος μου και άμεσος. Πάω και του λέω τα προβλήματά μου και με βοηθάει (γέλια). Κοίτα δεν του ζητάω να μου πέσει και ο πρώτος αριθμός του λαχείου, αλλά πράγματα εφικτά. Δόξα τω Θεώ, έχουμε πολύ ωραία επικοινωνία.

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μπικίνι, η κηδεία μου θα γίνει σε παραλία»

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@star“ και απάντησε στα ερωτήματα της Φωτεινής Ψυχίδου στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις”.

«Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι. Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θέλω να μου τραγουδούν το “Τράβα μπρος”», τόνισε αρχικά αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Επιπλέον, η Σόφη Ζαννίνου δήλωσε πως: «Στην κηδεία μου θα ήθελα να σηκωθώ από την κάσα και να τραγουδήσω το “Έχω στενάχωρη καρδιά”. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ότι αρπάξει…».

Η συνέντευξη της Σόφης Ζαννίνου και η αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο έχει οργανώσει την κηδεία της.

 

Reduce bounce rates