15 Μαΐου, 2024

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι περίοδος νηστείας και θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;»

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή»

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πίστη του στο Θεό, στην περίοδο της νηστείας, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

nikos anadiotis91992

«Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη νηστεία, αλλά και για την αμαρτία της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου: «Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου. Τώρα που είναι περίοδος νηστείας θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου».

anadiotis210242

«Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Αναδιώτης.

anadiotis21024

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Ένας καλός άνθρωπος που θέλει να είναι απλά καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος δε μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή. Ίσα ίσα θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Espresso