20 Απριλίου, 2024

Νεκρή η Χάιδω απο το “Καφέ της Χαράς”; Θάνατος ή Δολοφονία;

Μεγάλη αναστάτωση στο Κολοκοτρωνίτσι θα φέρει η εξαφάνιση ενός ήρωα της σειράς «το Καφέ της Χαράς» που όλοι πιστεύουν ότι έχει δολοφονηθεί.

Πρόσφατα, ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξεις του είχε πει: «Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή. Ο θάνατος δεν θα γίνει άμεσα».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’CLOCK, εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι η Χάιδω και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σeξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

πηγή

Το διαβάσαμε εδώ