14 Ιουνίου, 2024

Μου είπε ότι είχε δουλειά και τον είδα στο σινεμά με γκόμενα

«Μου είπε ότι είχε δουλειά και τον είδα στο σινεμά με γκόμενα»

«Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός»

Η καταξιωμένη ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη προσωπική της ζωή, στη σχέση της με τους άνδρες αλλά και στην απιστία.

titika stasinopoulou

«Δεν νιώθω όμορφη, αλλά καλόψυχη. Προτιμώ να είμαι μόνη μου. Μου έχουν κάνει πρόταση… να τα φτιάξουμε μέσα σε σούπερ μάρκετ. Είμαι μόνη μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, δεν έχω ανάγκη για συντροφικότητα. Μου λείπει ο σύζυγός μου περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Με τον σύζυγό μου είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό.

Ο σύζυγός μου είχε φλερτάρει μια άλλη γυναικά και το έμαθα από μια δημοσιογράφο και του το είπα. Ήμουν κοροΐδο με τους άντρες μου, με απατούσαν και δεν το καταλάβαινα. Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, μου είπε ότι έχει δουλειά και τον είδα με μια γκόμενα στο σινεμά», ανέφερε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην αρχή της συνέντευξης.

titika stasinopoulou2

Η δημοσιογράφος, θύμισε στην γνωστή ηθοποιό μια δήλωσή της για τον Στάθη Ψάλτη και εκείνη απάντησε χαμογελώντας: «Αν γνώριζα ότι θα είναι ο Στάθης Ψάλτης, δεν θα πήγαινα σε αυτή την δουλειά. Όταν το έμαθα είχα πάθει κρίση. Όποτε ο Στάθης Ψάλτης έκανε τις σαχλαμάρες του στη σκηνή, με ρώταγε ο Βέγγος γιατί κάθομαι και τον βλέπω αφού με πιάνει… εμετός».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου συμπλήρωσε:  «Η θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πάνελ είναι μια υποβίβαση, δεν του πάει. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν πολύ καλό παιδί και καλόψυχος. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας συμπαθέστατος συνάδελφος, όταν έμαθα τι έγινε, κατάλαβα ότι πιάστηκε κοροΐδο».

titika stasinopoulou1

Στο τέλος της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα εγγόνια της: «Μου αρέσει τα εγγόνια μου να με λένε γιαγιά, είναι ο καλύτερος τίτλος».

Espresso

Reduce bounce rates