1 Μαΐου, 2024

Μόνη κι έρημη η Άντζελα Δημητρίου: Καταρρακωμένη στο μνημόσυνο της μητέρας της, χωρίς την Όλγα Κιουρτσάκη

Δεν είχε κανέναν στο πλευρό της, παρά μόνο ένα άτομο

Συντετριμμένη παρευρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου στο μνημόσυνο των 40 ημερών της μητέρας της, το πρωί του Σαββάτου (30/3) στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Επί τόπου», η τραγουδίστρια έφτασε στον χώρο κοντά στις 11 π.μ., ντυμένη στα μαύρα και δείχνοντας βαθιά συντετριμμένη, συνοδευόμενη μόνο από τον αδελφό της.

Η Άντζελα Δημητρίου, κρατώντας χαμηλούς τόνους, αποφάσισε να μην προβεί σε δημόσιες δηλώσεις κατά την είσοδό της στο νεκροταφείο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην τελετή δεν έδωσαν το παρών η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης.

Είχε ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της: Όταν η Όλγα Κιουρτσάκη πήγε σε audition του Fame Story με την Άντζελα Δημητρίου στο πλευρό της (video)

Ένα σπάνιο βίντεο από την audition της Όλγας Κιουρτσάκη στο Fame Story του 2002 είδε το φως της δημοσιότητας.

Η κόρη της Άντζελας Δημήτριου είχε κυνηγήσει τα όνειρά της στο show ταλέντων που προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, δείτε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου και δεν έμαθε κανείς.

Οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν περάσει από 40 κύματα και κανένας τότε δεν περίμενε πως θα φτάσουν σε τεντωμένο σκοινί.

Η Όλγα Κιουρτσάκη εμφανίστηκε στις οντισιόν του Fame story το 2002 έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της.