27 Φεβρουαρίου, 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Γύρισε Ελλάδα μετά το ρεκόρ – «Οι κριτές ψάχνονταν, δεν ήξεραν τι τους γίνεται»

tentoglou-mak

Μίλτος Τεντόγλου: Γύρισε Ελλάδα μετά το ρεκόρ – «Οι κριτές ψάχνονταν, δεν ήξεραν τι τους γίνεται»

Ο Μίλτος Τεντόγλου γενικά είναι ένας πολύ cool τύπος. Κάτι που απέδειξε και σήμερα το απόγευμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έχοντας σημειώσει το προηγούμενο βράδυ στη βόρείο Γαλλία την καλύτερη επίδοση στον κόσμο με άλμα στα 8.41μ.

Ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά είχε πετύχει στην Πολωνία την περασμένη εβδομάδα επίδοση 8.40μ. που ήταν και πάλι η καλύτερη στον κόσμο, αλλά η διεθνής ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού την… ακύρωσε θεωρώντας ότι τα παπούτσια που φορούσε ήταν εκτός της εγκεκριμένης λίστας.

Μια απόφαση παράλογη που προκάλεσε τον εκνευρισμό του που απαντήθηκε με το νέο ρεκόρ το βράδυ της Τεάρτης.

«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε, ήταν προσβολή και για άλλους αθλητές και για αυτό πολλοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Καλά οι Έλληνες, εντάξει… Γέλασα πολύ, δεν το περίμενα και τους ευχαριστώ όλους», είπε κατά την άφιξη του ο Μίλτος, έχοντας ξαναβρεί την ηρεμία του μετά την περιπέτεια των τελευταίων ωρών.

Επιστροφή Τεντόγλου

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως ένα παπούτσι δεν κάνει τον αθλητή και το ξέρουν όλοι αυτό.

Σε άλλη ερώτηση είπε πως προσπάθησε να εξηγήσει ότι είναι αδικία. «Ψάχνονταν, δεν ήξεραν τι τους γίνεται και τελικά είπαν ότι απαγορεύεται αυτό το καρφί στο παπούτσι, αλλά το θεώρησα αδικία, γι’ αυτό κι έκανα αυτή την ανάρτηση».

tentoglou-mak
tentoglou3

Gay ποδοσφαιριστές