Μίλησε για την «κλανιά» του Καρβέλα η Αννίτα Πάνια – «Θα το έκανα με άλλο τρόπο, αλλά θέλω να…» (video)

«Ο Νίκος έχει πάρα πολύ χιούμορ και όλοι το είδαν με χιούμορ αλλά…»

Στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη αναφέρθηκε η Αννίτα Πάνια μέσω της εκπομπής της στο Open.

Με αφορμή το τραγούδι του συνθέτη που ακούστηκε on air στην εκπομπή της, η Αννίτα Πάνια ανέφερε αρχικά: «Νίκο Καρβέλα σε αγαπάμε πολύ ρε φίλε για όλους τους λόγους αυτούς και όλα αυτά που είσαι μαζί».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε για το viral βίντεο από το απόσπασμα της συνέντευξης το οποίο τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είχα σκοπό να το κάνω με έναν άλλο τρόπο αλλά θέλω να το κάνω. Έγινε μια συνέντευξη τις προάλλες, την είδαμε όλοι και κάποιοι ταυτίστηκαν, κάποιοι άλλοι όχι και αυτό είναι δικαίωμα όλων.

Την ίδια στιγμή, παράλληλα, έτρεξε στα social media ένα έξυπνο, χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση του Νίκου την ώρα που κάθεται στην καρέκλα και την περιγράφει σαν να είναι μια στιγμή φυσικής ανάγκης. Θέλω να πω ότι και ο Νίκος έχει πάρα πολύ χιούμορ και όλοι το είδαν με χιούμορ αλλά να πούμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά», ανέφερε η Αννίτα Πάνια.

Κάτι το οποίο επισήμανε και αργότερα στα λεγόμενά της: «Το λέω και το υπογράφω αυτό το πράγμα γιατί τυγχάνει να τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Άρα λοιπόν γουστάρουμε το χιούμορ, γουστάρουμε την πλάκα, ξεκαθαρίζουμε κιόλας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν έπαιξε ποτέ μιας και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Exit mobile version