Μιχάλης Κατσουρής: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Μιχάλης Κατσουρής: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Από Ανθή Κουρεντζή

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media ενώ νωρίτερα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

 

Μιχάλης Κατσουρής: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου» – Σπαράζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και για προληπτικούς λόγους η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, του οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

H μητέρα του 29χρονου όταν κλήθηκε στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού της εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος, όπως δυσκολία στην αναπνοή και τάση για λιποθυμία. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς η υγεία της δεn διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

«Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου»

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» δήλωσε η θεία του 29χρονου μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Από τη μεριά του, ο πατέρας του αδικοχαμένου 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι «να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του». «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Exit mobile version