23 Απριλίου, 2024

Μεταμόρφωση Καλομοίρας: Τι είπε για πλαστικές, μπότοξ. Οι 8 αλλαγές που έκανε στο πρόσωπο

Τι είπε η Καλομοίρα για τη μεταμόρφωση της και όσους της χρεώνουν πλαστικές και μπότοξ;

Η Καλομοίρα απάντησε σε όσους σχολίασαν πρόσφατα την εμφάνισή της, λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει στο πρόσωπο.

Πριν από μερικές μέρες, η τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στο οποίο τραγουδάει, με μερικά από τα μηνύματα που έλαβε να γράφουν «γιατί πάτε και φουσκώνετε τα χείλη σας;» και «πώς έγινες έτσι;».

Όπως είπε η ίδια στο «Πρωινό», αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλομοίρα τόνισε πως: «Το ξέρω, συνέχεια σχολιάζουν την εμφάνιση μου, αλλά τι να κάνεις; Είναι μεγάλη κουβέντα κι αυτή.

Ευτυχώς, δεν είμαι 18 χρονών να με επηρεάζουν όλα αυτά. Έχω βρει τον εαυτό μου και ό,τι και να πουν δεν το παίρνω τόσο βαριά».

Το βίντεο που απέσπασε αρνητικά σχόλια

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου μοιράστηκε μοιαστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, απόσπασμα από το νέο της κομμάτι, το οποίο τραγούδησε παίζοντας παράλληλα, πιάνο.

Το ενδιαφέρον κάποιων όμως, δεν στράφηκε στο τραγούδι αλλά στην εμφάνιση της Καλομοίρας, η οποία πλέον έχει υιοθετήσει μακριά καστανά μαλλιά, μετά από καιρό και για αρκετούς, το έχει παρακάνει με τις επεμβάσεις.

 

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, ορισμένοι από τους ακολούθους της, της σχολίασαν ότι έχει αλλάξει το πρόσωπό της, πιθανότατα από μπότοξ. «Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά» και «αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω» είναι μερικά από αυτά τα σχόλια.

Δείτε τα σχόλια

Δεν έλειψαν και οι φαν της, που θέλησαν να την υπερασπιστούν και τα «έβαλαν» με όσους επέκριναν την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της. Πολλοί έγραψαν, ότι «είσαι πολύ όμορφη και φρέσκια» ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για το πόσο της πηγαίνει το λουκ με τα μακριά μαλλιά.

 

 

Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!».

«Κάνω μπότοξ» είχε πει το καλοκαίρι

Η Καλομοίρα δεν έχει αρνηθεί, πως έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Τον Ιούνιο, η ίδια παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» είχε πει: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν κάνω κάθε μήνα, αλλά δύο φορές τη χρονιά. Όταν ακούω για το Fame Story, συγκινούμαι. Νιώθω ότι έχω πολλά να τους δώσω».

Τι αλλαγές έχει κάνει η Καλομοίρα σύμφωνα με τους ειδικούς;

 

Όσοι γνωρίζουν καλά από πλαστικές και αισθητικές παρεμβάσεις, παρατηρούν τις ακόλουθες 6 αλλαγές στην Καλομοίρα:

1. Τοποθέτηση εμφυτευμάτων άνω οδοντοστοιχίας

2. Υαλουρονικό στα μήλα, τόσο πολύ που της “έκλεισε” τα μάτια

3. Μπότοξ στο μέτωπο, μεγάλη δόση

4. Υαλουρονικό στα χείλια

5. Χρώμα μαλλιών που της προσθέτει περίπου μια 10ετια

6. Επέμβαση στο σαγόνι (μπότοξ ή πλαστική)

7. Ανόρθωση βλεφάρου

8. Απώλεια κιλών