Μεγάλη φωτιά Βαρυμπόμπη: Θρίλερ με εγκλωβισμένους, εκρήξεις, καμένα σπίτια. Πύρινη κόλαση [video]

Μεγάλη φωτιά Βαρυμπόμπη: Θρίλερ με εγκλωβισμένους, εκρήξεις, καμένα σπίτια. Πύρινη κόλαση

Πώς εξελίσσεται η μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη;

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή εξαιτίας της φωτιάς που κατακαίει τη Βαρυμπόμπη εδώ και πολλές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του, στην οδό Τηλεμάχου, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να τους απεγκλωβίσουν.

Λίγο νωρίτερα ακόμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο σπίτι, με αστυνομικούς και πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο για να τους σώσουν.

Ωστόσο, οι πύρινες γλώσσες τύλιξαν το σημείο επί της οδού Ερυθραίας, στην 7η στάση Βαρυμπόμπης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν όλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το οποίο κάνει λόγο για 14 κλήσεις στην αστυνομία για απεγκλωβισμούς, η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε αίσιο τέλος.

Πέντε πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στους Θρακομακεδόνες, μετά την εντολή εκκένωσης της περιοχής, λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε από το μεσημέρι στη Βαρυμπόμπη, μετέδωσε το OPEN.

Για εγκλωβισμένους έκανε λόγο και η ΕΡΤ, που μετέδωσε ότι οι εγκλωβισμένοι βρίσκονται σε διάσπαρτα σημεία όπου είναι κοντά στις φλόγες. Οι αρχές κατάφεραν να απομακρύνουν τρία άτομα ενώ θα επιχειρούσαν να κάνουν το ίδιο για μία γυναίκα.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πύρινος εφιάλτης σε εξέλιξη

Σημειώνεται ότι η φωτιά είναι σε εξέλιξη, ενώ έχουν υπάρξει αναφορές για εκρήξεις σε πυλώνες υψηλής τάσης. Τρεις είναι οι μεγάλες εστίες: Ένα μεγάλο κομμάτι στην Άνω Βαρυμπόμπη, ένα κοντά στους ιππικούς ομίλους και ένα κοντά στην Eθνική Oδό, στον οικισμό Αδάμες.

Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί η περιοχή της Άνω Βαρυμπόμπης, μια κατασκήνωση, ο οικισμός Αδάμες και οι Θρακομακεδόνες. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Στο σημείο επιχειρούν 350 πυροσβέστες, με 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 70 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

Exit mobile version