24 Ιουνίου, 2024

Με λίγες λέξεις τον έκανε «Θεό»: Ο Νίκος Μουρατίδης αποθέωσε τον Στέφανο Κασσελάκη όσο κανείς άλλος

Με λίγες λέξεις τον έκανε «Θεό»: Ο Νίκος Μουρατίδης αποθέωσε τον Στέφανο Κασσελάκη όσο κανείς άλλος

«Είναι όλα “βαλτά” και “φτιαχτά”! Δεν χρειαζόμαστε τα κανάλια και τα ΜΜΕ που – έτσι κι’ αλλιώς – δρουν ύποπτα και είναι κατευθυνόμενα»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την προσωπική του ματιά για τον φαινόμενο Κασσελάκη, όπως το αποκαλεί ο ίδιος, καταθέτει ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μιλά με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ δίνει και τη δική του εκτίμηση για τη δημοφιλία του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο στο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν στη Βουλή και όχι στην Κουμουνδούρου.

«Ο Κασσελάκης ήρθε για να αλλάξει τα πάντα και να οδηγήσει την πολιτική σκηνή της χώρας μας στον 21ο αιώνα»

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός πλάθει ένα εντυπωσιακό εγκώμιο για τον Στέφανο Κασσελάκη στο προσωπικό του blog nikosonline.gr.

«Διαβάζω αυτά που γράφουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ για τον Κασσελάκη και δεν πιστεύω τίποτα. Είναι όλα “βαλτά” και “φτιαχτά”.

Οι εποχές άλλαξαν και δεν χρειαζόμαστε τα κανάλια και τα ΜΜΕ που – έτσι κι’ αλλιώς – δρουν ύποπτα και είναι κατευθυνόμενα.

Όλοι μας πια έχουμε την δυνατότητα να προβάλουμε τον εαυτό μας, τις θέσεις και τις σκέψεις μας από τα social media, που τα παρακολουθεί πολύς περισσότερος κόσμος.

Και κυρίως νέοι άνθρωποι.

Γι’ αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης σαρώνει.

Ένας εντελώς άγνωστος τύπος, χωρίς να είναι καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος σε χαμηλή και μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έρχεται και σαρώνει τα πάντα.

Στις εσωκομματικές του εκλογές, το κόμμα περίμενε 30 με 40 χιλ. ψηφοφόρους και πήγαν να ψηφίσουν 150 χιλ. Και μέσα σ’ αυτούς πάνω από 25 χιλ. νέα μέλη.

Κέρδισε τον πρώτο γύρω με άνεση και διαφορά, αφήνοντας δεύτερη το φαβορί. Την Έφη Αχτσιόγλου, που είχε σαν μεγάλα της ατού την κυβερνητική εμπειρία και βεβαίως την προϊστορία της στο κόμμα.

 

 Ο Νίκος Μουρατίδης αποθέωσε τον Στέφανο Κασσελάκη όσο κανείς άλλος

 

Η δύναμη του Κασσελάκη είναι οι νέοι άνθρωποι – όχι ότι δεν έχει συμπάθειες στους μεγάλους – τους οποίους κέρδισε με την ευθύτητα του, την ενέργεια και το χαμόγελο του.

Μίλησε σε όλους με γλώσσα κανονικού ανθρώπου και όχι με την ξύλινη ασαφή πολιτική γλώσσα.

Ο Κασσελάκης – προσέξτε το – και όταν δεν μιλάει, έχει ένα βλέμμα που πετάει σπίθες.

Βλέμμα γεμάτο ζωντάνια και ελευθερία.

Χειρίστηκε άψογα την εικόνα του και “μίλησε” σε κόσμο ο οποίος δεν παρακολουθεί δελτία ειδήσεων και δεν ενημερώνεται από τα ύποπτα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κασσελάκης ήρθε για να αλλάξει τα πάντα και να οδηγήσει την πολιτική σκηνή της χώρας μας στον 21ο αιώνα».

Reduce bounce rates