28 Απριλίου, 2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Συνειδητοποίησα στα 33 μου, το λόγο που γεννήθηκα, αυτός ο ήχος θα με συντροφεύει για μια ζωή

«Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και μου φαίνεται αδιανόητο πέντε μηνών να μπορείς να δεις το παιδάκι σου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό» δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο Breakfast@star για το βίντεο που ανέβασε με τον υπέρηχο της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση.

«Συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή, στα 33 μου, το λόγο που γεννήθηκα, έτσι αισθάνθηκα. Νομίζω ότι αυτός ο ήχος θα με συντροφεύει για μια ζωή. Όταν άκουσα την καρδιά να χτυπάει, τρελάθηκα, όταν είδα το προσωπάκι…

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και μου φαίνεται αδιανόητο πέντε μηνών να μπορείς να δεις το παιδάκι σου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό. Νιώθεις ένα τίποτα μπροστά σε αυτό», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Και γι’ αυτό καμιά φορά στεναχωριέμαι κιόλας όταν δεν μπορεί ο κόσμος να καταλάβει ότι στη χαρά κάποιου και στον ενθουσιασμό του δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος.

Δεν υπάρχουν όρια στο πως μπορεί κάποιος να το εκφράσει όλο αυτό που αισθάνεται εκείνη τη στιγμή. Και ειδικά όταν έτσι έχεις μάθει. Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι, όπως μας γνωρίσατε, από την πρόταση γάμου που τη μοιραστήκαμε, έτσι συνεχίζουμε».

Κλείνοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τρία ολόκληρα χρόνια συνεχίζει αυτό το πράγμα να κάνει εντύπωση. Αυτή η έκφραση του τι νιώθει ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να ξέρεις και στο παρελθόν πώς ένιωθε.

Μπορεί να ένιωθε πολύ λίγος, ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να ζήσει αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή που τον αξίωσε ο θεός να ζήσει. Να μη σταυρώνουμε και να μη δικάζουμε ανθρώπους, χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να υπάρχει πίσω από όλο αυτό που βλέπουμε».