8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού, 4 μήνες μετά: Αυτό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά όταν ήταν στο Survivor

Σούσουρο!

Η Μαρία Αντωνά είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Όλα όσα δεν ξέρουμε για τη Μαρία Αντωνά – Το βιογραφικό της

Η Μαρία Αντωνά γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1989.

Η ηλικία της είναι 35 ετών.

Η καταγωγή της είναι από την Θεσσαλονίκη.

Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, για πέντε χρόνια.

Οι σπουδές της, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση και τον χώρο του θεάματος μιας και είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων και το 2011 παρακολούθησε σεμινάρια για Djing.

Τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Τζόκερ, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και αργότερα ανήκε στην ομάδα της εκπομπής «ΣουΚου Family» με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη στο ΣΚΑΪ.

Το 2021 ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στην Μαρία Αντωνά, αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ, αφού οι δυο τους χώρισαν.

Οι δυο τους πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους όταν σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες. Όλοι μιλούσαν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν ζουν πλέον μαζί και πως η δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Λίγο αργότερα ο Άρης Σοϊλέδης εθαάθη σε άλλη αγκαλιά, και συγκεκριμένα στης Μαριλίνας Κυπαρίσση.

Τον τελευταίο καιρό η Μαρία Αντωνά φαίνεται να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς αρκετά στιγμιότυπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Αξίζει να σημειώσουμε, βέβαια, πως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

H Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τόνισε: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… »

Reduce bounce rates