Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 14/2), τέσσερις διεκδικητές «εισέβαλλαν» στην κουζίνα του MasterChef 2025, με τους τρεις από αυτούς, τον Αλέξανδρο Διαμάντη*, τον Τάσο Μαμά* και τον Βασίλη Φέρρο*, να φοράνε την πολυπόθητη λευκή ποδιά!
Η Μαίρη Αλέπα, ο Θάνος Τοκμάζοβ και ο Άγγελος Καρκαγγέλης ήταν οι τρεις παίκτες που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση τους και αποχώρησαν από τον διαγωνισμό.
Απόψε, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, μια πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα, γεμάτη αγωνία, ένταση και μεγάλες μαγειρικές μονομαχίες περιμένουν τους 21 διαγωνιζόμενους!
Η σημερινή και οι επόμενες τέσσερις ημέρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους στην κουζίνα του MasterChef 2025, αφού η κάθε μαγειρική δοκιμασία θα έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.
Στόχος και αποστολή και των 21 διαγωνιζόμενων είναι ξεκάθαρα η μαγειρική τους επιβίωση. Αυτή την εβδομάδα κανένας και καμία δεν είναι ασφαλής και ανά πάσα στιγμή όλοι κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2025.
Ποιοι θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη thriller εβδομάδα;
*Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους τρεις νέους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2025
Αλέξανδρος Διαμάντης (27 ετών): Ο χαμηλών τόνων Αλέξανδρος κατάγεται από την Πρέβεζα και μπαίνει στο MasterChef 2025 με ένα και μοναδικό στόχο: το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο! Τα τελευταία χρόνια η ζωή του ήταν αποκλειστικά μέσα στις κουζίνες, αφού εργάζονταν σε fine diningεστιατόριο για 16 ώρες καθημερινά.
Όπως δηλώνει ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία για να ξεκουραστεί από τα εξοντωτικά ωράρια και να μαγειρέψει με άνεση και χαλαρότητα πιο απλά, αλλά εξαιρετικά νόστιμα πιάτα. Έχοντας ως εφόδια την εργατικότητα, την επιμονή και την αφοσίωση, στοχεύει να «ψαλιδίσει» τον ανταγωνισμό και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο διαγωνισμό.
Τάσος Μαμάς (28 ετών): Ο Τάσος έχει καταγωγή από την Κάρυστο και εργάζεται από το 2022 σε μεγάλα ξενοδοχεία και resorts. Το πρώτο του πτυχίο ήταν στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ εργάστηκε ως λογιστής για τρία χρόνια.
Όταν παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ζήτησε εθελοντικά να γίνει μάγειρας και τότε κατάλαβε πως έχει μέσα του για τα καλά το μικρόβιο της μαγειρικής. Με το τέλος της θητείας του γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής, αφού είχε πλέον αποφασίσει πως δεν θέλει να ασχολείται με ισολογισμούς και φορολογικά, αλλά με την τέχνη της μαγειρικής. Όνειρο του είναι σε λίγα χρόνια να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, σε συνεργασία με άλλους μάγειρες, με τους οποίους είναι πολύ καλός φίλος.
Βασίλης Φέρρος (33 ετών): Ο ανοιχτόκαρδος Βασίλης έχει μεγαλώσει στην Κεφαλονιά. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως δηλώνει ασχολήθηκε τυχαία με τη μαγειρική, αφού δεν ήταν ποτέ στα σχέδια του να γίνει επαγγελματίας μάγειρας.
Ο Βασίλης έχει εργαστεί σε διάφορα εστιατόρια και τώρα δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας, μαγειρεύοντας για μεγάλα αθλητικά γεγονότα, δεξιώσεις κλπ. Ο Βασίλης μπαίνει στον διαγωνισμό με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, να περάσει καλά και να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Δηλώνει ανταγωνιστικός, σίγουρος και μεθοδικός και θα δώσει τη μαγειρική του μάχη μέχρι τέλους.
Πηγή: www.newsit.gr