19 Απριλίου, 2024

Masked Singer: Η Βίκυ Λέανδρος στον γερμανικό ημιτελικό – 3 προτάσεις σε Ελληνίδες

Η Βίκυ Λέανδρος ενθουσίασε το γερμανικό «The Masked Singer»

Σοκ έπαθε το γερμανικό κοινό όταν αποκαλύφθηκε ότι πίσω από το κοστούμι της χαριτωμένης γατούλας στο τηλεοπτικό σόου «The Masked Singer» της Γερμανίας, κρυβόταν η Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος, η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Η Βίκυ Λέανδρος είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ερμηνεύτριες με διεθνή καριέρα. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα και μετακόμισε στη Γερμανία το 1959, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία μουσικής, ενώ έχει ασχοληθεί και με τα κοινά.

Το σόου «The Masked Singer», το οποίο αναμένεται στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά είναι ένας συνδυασμός του Voice με το Your Face Sounds Familiar. Οι διάσημοι παίκτες είναι ντυμένοι με την ίδια στολή σε κάθε σόου και τραγουδούν σε μια κριτική επιτροπή. Όταν αποχωρούν βγάζουν τη στολή και μαθαίνουμε ποιοι είναι οι επώνυμοι κάτω από τη μάσκα. Η Βίκυ Λέανδρος τραγούδησε το «The Show Must Go On» και η αποκάλυψη του προσώπου της προκάλεσε καταιγίδα χειροκροτημάτων στο πλατό.

Οι συμμετοχές των διάσημων θα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και οι διαγωνιζόμενοι θα υπογράφουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας που θα περιέχει τη ρητή απαγόρευση να διαρρεύσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το show, αλλά και για τη συμμετοχή τους.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκαν οι άγνωστες προτάσεις για το ελληνικό «Masked Singer». Πρόταση να συμμετέχουν έγινε σε Πωλίνα, Έλενα Παπαρίζου και Στέλλα Κονιτοπούλου.