20 Ιουνίου, 2024

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα ο ερμηνευτής – Αναβάλλεται συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Μάριος Φραγκούλης (Copyright: NDP)

Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Μάριος Φραγκούλης, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μάλιστα, λόγω της κατάστασής του γνωστού ερμηνευτή, η συναυλία που επρόκειτο να δώσει μαζί με τη Γιώτα Νέγκα στις 10 Ιουνίου στο Θέατρου Λυκαβηττού αναβάλλεται, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής.

Παράλληλα η εταιρεία σημείωσε ότι σύντομα θα ενημερώσει όσους είχαν εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας, η οποία θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

 

Reduce bounce rates