29 Απριλίου, 2024

Μανώλης Μητσιάς: Ο γιος μου δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής, κι έγινε οδοντίατρος

“Η γυναίκα μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια πολύ επάξια. Τον Μίλτο τον είχε να μην τον ακουμπήσει ο αέρας” ανέφερε ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο Μανώλης Μητσιάς και ο γιος του, Μίλτος, άνοιξαν την καρδιά τους σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησαν για την κοινή τους πορεία ως πατέρας και γιος.

«Με τη σύζυγό μου μετράμε 55 χρόνια κοινής πορείας, όσο είναι η καριέρα μου. Θυμάμαι ότι ως νέος γονιός είχα πολλή δουλειά και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ.

Όμως η γυναίκα μου στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια πολύ επάξια. Τον Μίλτο τον είχε να μην τον ακουμπήσει ο αέρας», περιγράφει ο Μανώλης Μητσιάς.

«Είναι γεγονός ότι θα τον ήθελα πιο πολύ, όμως είναι ένας δοτικός και συντροφικός πατέρας. Όταν έπρεπε, στις μεγάλες αποφάσεις μου, έδωσε βροντερό παρών», παραδέχεται από την πλευρά του ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή.

«Ο πατέρας μου ξυπνούσε Κυριακή πρωί μετά το ξενύχτι και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο. Από μικρός που ήμουν, θυμάμαι να έρχεται στο σπίτι μας ο Χατζιδάκις, ο Γκάτσος και ο Θεοδωράκης.

Στα 10 μου χρόνια συνειδητοποίησα πως ο Μανώλης Μητσιάς είναι ο πατέρας μου αλλά εκείνος μου έλεγε να είμαι ταπεινός», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός οδοντίατρος.

«Ήθελα ο γιος μου να έχει να φάει. Δεν είχε τα προσόντα να γίνει τραγουδιστής κι έτσι έγινε οδοντίατρος», σχολιάζει ο Μανώλης Μητσιάς στην κάμερα του Alpha και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.