29 Μαρτίου, 2024

«Μάγεψε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στους «16» του Ρότερνταμ

πρόκριση Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

«Μάγεψε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Εύκολη πρόκριση στους «16» του Ρότερνταμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει στο τουρνουά του Ρότερνταμ με στόχο να το κατακτήσει και ήδη έκανε το πρώτο βήμα προς την τελική φάση παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Εμίλ Ρουσουβόρι από τη Φινλανδία.

Οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν και ο Έλληνας ήταν αυτός που είχε πανηγυρίσει, με τον Φινλανδό, Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη, να έχει ως στόχο την έκπληξη. Κάτι που φάνηκε στο πρώτο σετ, το οποίο διήρκεσε περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς.

πρόκριση Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει με 3-5 αλλά το έκανε 7-5 και πήρε τελικά αυτός το πρώτο σετ, γεγονός που του έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία για να μπει στο δεύτερο και να… ισοπεδώσει τον αντίπαλό του, όπως δείχνει και το 6-1.

Έτσι, έπειτα από αναμέτρηση 91 λεπτών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας καθάρισε τον Ρουσουβόρι και πήρε το εισιτήριο για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γιάνικ Σίνερ ή Μπενζαμέν Μπονζί.

Τα σετ: 7-5, 6-1

«Full in love» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια είναι η 28χρονη γαλαζοαίματη σύντροφός του, Θεοδώρα Πεταλάς (photos)

Στα καλύτερά του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open και ονειρεύεται τον πρώτο τίτλο σε Grand Slam, αλλά και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Έλληνας τενίστας και No4 του κόσμου έχει κι άλλον λόγο, βέβαια, να είναι χαρούμενος, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια έχει στο πλευρό του το κορίτσι του, τη Θεοδώρα Πεταλάς, που είναι και μεγάλο του στήριγμα.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είναι full ερωτευμένος με την 28χρονη Θεοδώρα, ωστόσο προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση του. Ναι μεν δεν κρύβεται και ζει τον έρωτά του, δεν θέλει όμως και να προκαλεί με την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι και ελάχιστες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τη σύντροφό του στο Instagram με την τελευταία κοινή ανάρτηση να έχει γίνει στις 15 Ιουλίου 2022.

 

Ποια είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Θεοδώρα Πεταλά

Η Θεοδώρα Πεταλάς είναι 28 ετών και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Η οικογένειά της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας, κάτι που κάνει τη Θεοδώρα να είναι -κατά κάποιον τρόπο- γαλαζοαίματη. Μάλιστα, η 28χρονη ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Willem-Alexander, σε μια τελετή που είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν 9 ετών, στην ολλανδική πόλη Delft.

Η γαλαζοαίματη σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά σπούδασε Project Management and Technology στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ έγινε για πρώτη φορά viral το 2021 με το ιδιαίτερο μήνυμα που της αφιέρωσε ο αγαπημένος της, μετά τη νίκη του σε αγώνα. Ειδικότερα, ο παγκοσμίου φήμης τενίστας πέτυχε επί του θρυλικού Ράφα Ναδάλ μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του και «πέταξε» για τον ημιτελικό του Australian Open.

Αμέσως μετά από αυτήν τη σημαντική στιγμή, λοιπόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε στην κάμερα την εξής αφιέρωση: «Τ.Ρ. that’s for you» (Θ.Π. αυτό είναι για εσένα) και πρόσθεσε 3 φιλιά. Τα social media- όπως ήταν αναμενόμενο- πήραν «φωτιά», όπως και οι αναζητήσεις στην Google για την αγαπημένη του, Θεοδώρα Πεταλάς.