28 Φεβρουαρίου, 2024

Light: «Εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό»

«Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Light στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», αναφέροντας χαρακτηριστικά «εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό».

Ο δημοφιλής τράπερ και η αγαπημένη του διέψευσαν τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, ενώ αποκάλυψαν και αν σκέφτονται το επόμενο βήμα.

«Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη χωρά, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;» είπε χαρακτηριστικά ο Light.

Σε σχέση με την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε πως εκείνη η εβδομάδα ήταν διασκεδαστική για εκείνον, αλλά έδωσε αρκετή ενέργεια σε αυτό: «Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ από το τι λέει ο κ. Μικρούτσικος ώστε να απαντήσω και να μου απαντήσει και να του απαντήσω… Δεν γνωρίζω τι είπε τώρα, εύχομαι να του αρέσουν οι απόψεις μου. Εγώ θα συνεχίσω να τις λέω, να είναι καλά και αυτός» απάντησε ο Light.

Μίλησε και τον «τακτοποίnσε»: H Μαριώ έβαλε στη θέσn του τoν Light που αποκάλεσε την ρεμπέτικη μουσική «απoλίθωμα» (Video)

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν χθες (31/10) δηλώσεις της Μαριώς. Η γνωστή ρεμπέτισσα πήρε θέση για τα όσα είπε ο Light αναφερόμενος στο ρεμπέτικο τραγούδι, στο live του Fame Story. Την ίδια στιγμή, ένα αδιανόητο ξέσπασμα είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον τράπερ Light, χαρακτηρίζοντας τον «ανύπαρκτο», «άσχετο» και «ροχάλα» της ακαδημίας του Fame Story.

Η Μαριώ σχολιάζοντας αυτά που είπε ο Light, εξήγησε: «Τι θα πει απολίθωμα; Τα τραγούδια έχουν την ιστορία τους. Αν δεν του αρέσει να μην το ακούει. Το τραγούδι αυτό είναι παλιό ρεμπέτικο, αρχοντορεμπέτικο. Είναι ντροπή να σκαλίζω ανθρώπους που έγραψαν τραγούδια και έγιναν επιτυχίες. Είναι τραγούδια γραμμένα μέσα απ’ τη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Light είχε μιλήσει με αιχμηρό τρόπο για το ρεμπέτικο. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Ζητάμε από μία νέα κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι, συγγνώμη κιόλας, απολίθωμα και να το φέρει τι; Ποιο είναι το ζητούμενο αυτού του show; Ποιο είναι το ζητούμενο από τον νικητή του «Fame Story»;

Γιατί λοιπόν δεν τους βάζουμε την επόμενη εβδομάδα να κάνουν και yodeling ή να βάλουμε κάποιον να μας πει σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο κάτι απαρχαιωμένο; Αρχικά, ντερμπεντέρισσα εγώ δεν ξέρω καν τι σημαίνει. Το 2023 ποιος που δεν είναι σε talent show το τραγουδάει αυτό το τραγούδι;».