27 Απριλίου, 2024

«Λάβρος» από Νίκο Μουρατίδη για Χριστόφορο Παπακαλιάτη – «Βρε αγόρι μου, έλεος κάπου, κλέβεις ιδέες»

«Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια»

Με ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά κατά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατηγορώντας τον για «κλεμμένες σκηνές» με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Maestro.

«Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα.
Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro.

Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια! ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Την ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη σχολίασε η παρέα της πρωινής εκπομπής, Super Κατερίνα:

Πέμη Ζούνη για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Του αντιστεκόμουν, του έλεγα ότι είμαι μεγάλη…»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα έδωσε η Πέμη Ζούνη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην καλλιτεχνική της πορεία και στη γεύση που της άφησε η ενασχόλησή της με την πολιτική.

Για την σειρά «Κλείσε τα Μάτια» και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είπε: «Πόσο χάρηκα εκείνη τη στιγμή ολόκληρη και από τα γυρίσματα σαν να κάναμε ταινία με όλη την πολυτέλεια του χρόνου και της λεπτομέρειας και των χρημάτων για την παραγωγή. Τι ωραία που ήτανε; Του αντιστεκόμουν τότε. Του έλεγα είμαι μεγάλη»

Για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» και την ταλαιπωρία που υπέστη, τόνισε: «Τα καλά σίριαλ πρέπει να ταλαιπωρούνται», είπε αρχικά με ειρωνικό ύφος. Συνέχισε λέγοντας: «Το καημένο ταλαιπωρήθηκε. Πολύ. Και ήταν μεγάλη επιτυχία. Και ποτέ δε θα μάθουμε τα ντεσού. Το ξέρουμε πολύ καλά. Μπορείς να πεις άνετα δε συνέφερε, είναι ακριβό… Μπορείς να πεις ναι, είναι επιτυχία, αλλά σταματάει στα 110 επεισόδια διότι… τέλος πάντων ποτέ δε θα τα μάθουμε αυτά. Αλλά τουλάχιστον θα μείνει στην ιστορία ως το ταλαιπωρημένο, αλλά πολύ πετυχημένο και επίσης πάρα πολύ ωραία παρέα το έμψυχο δυναμικό. Από τις σπάνιες στιγμές που πραγματικά στενοχωριόμαστε και πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε επαφή».

Όσον αφορά την ενασχόλησή της με την πολιτική, η ηθοποιός είπε: «Το θέμα της πολιτικής έχει κλείσει για μένα, είχε πολύ άσχημο τέλος. Παραιτήθηκα και τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, τα μαθήματα ήταν πολύ έντονα και δεν ήταν καθόλου happy end».

«Ξέρω πλέον να παρακολουθώ λίγο καλύτερα τα υπονοούμενα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα. Νομίζω ότι αυτά που βλέπουμε στις σειρές, όπως το House of Cards, συμβαίνουν στην πολιτική, είναι αρκετά κοντά τουλάχιστον. Δεν υπάρχουν οι σκοτεινές δολοφονίες στην πράξη αλλά οι δολοφονίες χαρακτήρων σίγουρα», εξομολογήθηκε η Πέμη Ζούνη.

«Το θέατρο είναι λούνα παρκ σε σχέση με την πολιτική, εκεί είναι πολύ άγρια τα πράγματα. Όποιοι αντιστέκονται, τους βγάζεις το καπέλο και είναι πολλοί λίγοι αυτοί», τονίζει η Πέμη Ζούνη αμέσως μετά.

«Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες. Εάν κάποιος έχει μια πραγματική μόρφωση και μπορεί να παρακολουθήσει τα νομοσχέδια και να συνεισφέρει στον Πολιτισμό ουσιαστικά, ας ασχοληθεί με την πολιτική. Να ξέρει με τι θα ασχοληθεί. Μπαίνουν όμως απροετοίμαστοι οι περισσότεροι και η δουλειά εκείνη είναι σοβαρή και σημαντική», επισημαίνει κλείνοντας το θέμα η Πέμη Ζούνη.