23 Ιουλίου, 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: 16χρονη περιγράφει πώς μπλέχτηκε στα «δίχτυα»

Freepik

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας

Σοκ προκαλούν τα όσα έχουν αναφέρει στις καταθέσεις τους τα ανήλικα κορίτσια αναφορικά με το κύκλωμα μαστροπείας, με «εγκέφαλο» την 25χρονη.

Στο φως έρχεται η κατάθεση 16χρονης κοπέλας, θύματος του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων που εξάρθρωσε η αστυνομία, η οποία περιγράφει πώς μπλέχτηκε στα «δίχτυα» των μαστροπών. Παράλληλα «καίει» με τις μαρτυρίες την 25χρονη που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Άλλωστε οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από τη νεαρή κοπέλα και συγκεκριμένα από την αδερφή της όταν είδε στο κινητό της ύποπτα μηνύματα από ενήλικες άνδρες και έσπευσε να καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν στην αστυνομία.

Τι καταγγέλλει η 16χρονη

Στην κατάθεσή της η 16χρονη κοπέλα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Την πρώτη φορά η 25χρονη πήγε εμένα και την 15χρονη φίλη μου σε έναν άνδρα που ήθελε μόνο να μας βλέπει γυμνές. Έδωσε σε εμένα 350 ευρώ και στη φίλη μου 450 ευρώ. Από αυτά δώσαμε 50 ευρώ η καθεμία στην 25χρονη. Η 25χρονη μας είπε ότι αν αυτός ο κύριος μας θέλει ξανά θα ειδοποιήσει εκείνη. Σε αυτό το ραντεβού πήγαμε με τον φίλο της τον ταξιτζή που δεν τον πληρώναμε όταν μας πήγαινε κάπου. Με την 25χρονη τσακωθήκαμε κάποια στιγμή γιατί είχε πιάσει το αγόρι μιας φίλης μου και του είπε ότι εκδιδόμαστε. Επίτηδες για να χωρίσει. Έστελνε φωτογραφίες μου σε άντρες και τους έλεγε «θες να σου κανονίσω με την κοπέλα;» και μετά όλοι αυτοί μου έστελναν μήνυμα στα σόσιαλ. Εγώ τους έλεγα «όχι». Συναντιόμασταν στο καφέ που δούλευε το αγόρι της που ήταν ανακατεμένος σε όλο αυτό, ήξερε».

Και συνεχίζει η νεαρή κοπέλα λέγοντας: «Έβλεπα τα άλλα κορίτσια με πολλά χρήματα και με ψώνια και μου έλεγαν ότι τους τα παρείχε η δουλειά που έκαναν με την 25χρονη. Στην παρέα ήταν και μια «Έλενα» πιο μεγάλη, η οποία το είχε κάνει επάγγελμα όλο αυτό. Με εκείνη εγώ δεν τα πήγαινα καλά και είχα τσακωθεί γιατί έβαζε μια φίλη της να εκδίδεται για 100 ευρώ. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Τα κρατούσα όλα μέσα μου και τα συζητούσα μόνο με τα κορίτσια που ήξεραν. Η αδερφή μου μόλις είδε τα μηνύματα στο κινητό μου έτρεξε να κάνει την καταγγελία».

Reduce bounce rates