8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κράξιμο» στο Twitter για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: «Σεξοπανηγύρι της… συμφοράς, παρακμή, απογοήτευση»

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Με μια φαντασμαγορική και… διαφορετική τελετή, που διήρκεσε τέσσερις ώρες, παρά τη βροχή, δόθηκε και επίσημα η έναρξη στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής (26/7).

Όπως σε κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, πρώτη παρήλασε, με πλοιάριο στον Σηκουάνα, η ελληνική αποστολή, με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, για ν’ ακολουθήσουν άλλες 205 αποστολές απ’ όλο τον κόσμο.

Η έντονη βροχόπτωση, όμως, επηρέασε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα αποχώρησε κατά τη διάρκεια της παρέλασης των αποστολών στον Σηκουάνα. Ακόμη, η πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης στο Παρίσι δεν φαίνεται να «μάγεψε» το κοινό κι αυτό φαίνεται και στα πολλά σχόλια στο Twitter.

Δείτε μερικά σχόλια χρηστών του Twitter:

«Σεξοπανυγήρι της..συμφοράς, να μην πω τιποτα άλλο! Εκει κατέληξε το ολυμπιακό ιδεώδες. Κλείστε ρε τις τηλεοράσεις και αφήστε τους να τα βλέπουν μόνοι τους αυτοί που τα σκέφτηκαν αυτές τις αηδίες. Η αποχή μας σημαίνει πολλά! Εμείς “αγοράζουμε” όλο αυτο το συμφερτό..».

«Άρτσι, μπούρτζι και λουλάς» ή «Χράμια, τσόκαρα, ντορβάδες και κιλίμια εμπριμέ», η έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι. Η της Αθήνας για άλλα τέσσερα χρόνια θα παραμείνουν στη πρώτη θέση!»

«Εναρξη Ολυμπιακων Αγωνων – ” Παρισι-2024″ – Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α»

«Τιποτα σωστο. Απογοήτευση. Η ολυμπιακή σημαία υψώθηκε ανάποδα κατά την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι»

«Άρχισαν τα καρναβάλια στο Παρίσι. Παρακμή».

 

Reduce bounce rates