14 Ιουλίου, 2024

Κώστας Σγόντζος: Το αντίο των συναδέλφων του – «Έδινε άνιση μάχη για τη ζωή του»

Κώστας Σγόντζος (Papadakis Press)

Συνάδελφοι του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Σγόντζου έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα για τον ξαφνικό θάνατό του

Θλίψη σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Σγόντζου σε ηλικία 62 ετών. Ο Κώστας Σγόντζος «έφυγε» μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη και σήμερα (15/4) οι συνάδελφοί του στο ραδιόφωνο του Ατλαντίς 105,2 έγραψαν από καρδιάς ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος δεν τα κατάφερε».

Κώστας Σγόντζος
Κώστας Σγόντζος

«Ο Κωνσταντίνος δεν τα κατάφερε»

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.
Συνειδητά είχαμε επιλέξει να τον δηλώνουμε παρών στο πρόγραμμά μας, παρ’ όλο που έδινε σκληρή και άνιση μάχη για τη ζωή του.
Θέλαμε να πιστεύουμε, και -κόντρα στις προβλέψεις- πιστεύαμε ότι στο τέλος θα κατάφερνε να σηκωθεί. Το πιστεύαμε γιατί γνωρίζαμε το κουράγιο του, το θάρρος του, τη δύναμή του.
Εδώ και λίγες ώρες ο παραγωγός μας, ο συνεργάτης μας, ο φίλος μας, Κωνσταντίνος Σγόντζος δεν είναι ανάμεσά μας.
Με κάποιον τρόπο όμως, θα είναι πάντοτε ανάμεσά μας γιατί με το ήθος του, την προσφορά του, την αγάπη του για το ραδιόφωνο και τον Ατλαντίς έγινε κι αυτός μέλος της ραδιοφωνικής μας οικογένειας.

Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε…»

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία ειδοποιήθηκε για το γεγονός, ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live».

Reduce bounce rates