23 Ιουλίου, 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πήρε την ρακέτα στα χέρια και άρχισε να… τρολάρει τον Στέφανο Τσιτσιπά

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πήρε την ρακέτα στα χέρια και άρχισε να… τρολάρει τον Στέφανο Τσιτσιπά

Το story στο Instagram και η «σπόντα» στον Έλληνα τενίστα

Από Ανθή Κουρεντζή
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να χαλαρώσει, παίζοντας τένις.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής κάνει αρκετή παρέα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, γι’ αυτό και θέλησε να τρολάρει τον Έλληνα πρωταθλητή. Υπενθυμίζεται, ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς φημολογείται πως είναι σε σχέση με συναθλήτριά του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ότι το δικό του σερβίς “τρέχει” με ταχύτητα 230χλμ/ώρα.

Δείτε το βίντεο:

Σούσουρο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Ο 50 Cent δεν ήθελε να τραγουδήσει μαζί του, έγινε παρεξήγηση»

Το παρασκήνιο και το σούσουρο που προκλήθηκε πίσω από την κοινή συναυλία που έδωσαν το περασμένο φθινόπωρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Αμερικανό raper 50 Cent αποκάλυψε ο Manos Mpos. O υπεύθυνος VIP Services μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, αποκαλύπτοντας πως ο ράπερ δεν ήθελε να τραγουδήσει με τον Έλληνα καλλιτέχνη μετά από μια παρεξήγηση.

«Μεγάλη συναυλία. Είχαν και το πρόβλημα με την καθυστέρηση μίας ημέρας, επειδή δεν υπήρχαν τα σχέδια ασφαλείας των εγκαταστάσεων. Έγινε η συναυλία την επόμενη ημέρα και είχαμε πάλι μία παρεξήγηση», περιγράφει ο Manos Mpos.

«Ζήτησε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδήσει κάτι μαζί με τον 50 Cent, εκείνος είπε όχι. Και μετά ζήτησε τουλάχιστον να βγουν να πουν ένα ευχαριστώ στον κόσμο μαζί, εκεί ο 50 Cent είπε ναι», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Είχαμε μία καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους. Άργησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός 2-3 δευτερόλεπτα να βγει στη σκηνή. Ήταν αρκετά για να πει ο 50 Cent ότι δεν περιμένει», προσθέτει για το περιστατικό ο Manos Mpos.

«Ο 50 Cent ήταν πολύ σοβαρός, πολύ του προγράμματος. Την ώρα που έπρεπε να είναι εδώ, ήταν 5 λεπτά νωρίτερα», δηλώνει κλείνοντας.

 

Reduce bounce rates