Κάρολος: Φανερά καταβεβλημένος στο πρώτο διάγγελμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

video capture

Μαγνητοσκόπησε την ετήσια ομιλία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας

Φανερά καταβεβλημένος εμφανίστηκε στο πρώτο διάγγελμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος μαγνητοσκόπησε την ετήσια ομιλία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. Στην τελετή θα βρίσκεται η Καμίλα και θα είναι επικεφαλής της ομάδας των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας που θα παραστούν.

Το μήνυμα του Καρόλου

Στο βιντεοσκοπημένο αυτό μήνυμά, ο μονάρχης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «θα συνεχίσω να σας υπηρετώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου».

τήτων μου».

Υπενθυμίζεται ότι, ο ίδιος συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντα του από το σπίτι, ενώ παράλληλα κάνει και τις θεραπείες του, για τον καρκίνο.

«Έχοντας γιορτάσει πρόσφατα τα 75α γενέθλιά μου, ζεσταίνει την καρδιά μου να σκέφτομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία υπήρξε σταθερή σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμη, έμπνευση και περηφάνια. Τις τελευταίες εβδομάδες, με συγκίνησαν βαθύτατα οι υπέροχες ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, μπορώ μόνο να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία», λέει στην αρχή του μηνύματος.

Exit mobile version