8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιορδάνης Χασαποπούλος: Αυτός είναι ο 30χρονος γιος του που ζει στην Αμερική – Ήρθε να καμαρώσει γαμπρό τον πατέρα του

Απέχει από τον χώρο

Τον πατέρα του γαμπρό καμάρωσε ο γιος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ο οποίος ταξίδεψε από την Αμερική προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του.

Ο δημοσιογράφος, πριν από λίγες ώρες, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου. Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία μόνο στενών φίλων και συνεργατών του δημοσιογράφου, όπως η Ανθή Βούλγαρη και η Ματίνα Παγώνη, που ήταν μάλιστα και μάρτυρας.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια του νυφικού φορέματος Όλγα Καραβερβέρη, η οποία βρέθηκε στο μυστήριο και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τους νεόνυμφους.

Ο γιος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου από τον πρώτο του γάμο

Ο δημοσιογράφος κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή, ειδικά μετά το διαζύγιό του. Από τον πρώτο του γάμο ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος είναι σήμερα 30 χρονών.

Ο 30χρονος γιος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Μπορεί να μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο ο Στυλιανός Χασαπόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πολιτικό γάμο του πατέρα του και ήρθε στην Ελλάδα για να τον συγχαρεί σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Ο Στυλιανός Χασαπόπουλος κρατάει ένα διακριτικό προφίλ απέναντι στη δημοσιότητα, ωστόσο στο παρελθόν έχει μιλήσει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», για να κάνει έκπληξη στον πατέρα του. Οι ελάχιστες φωτογραφίες του προέρχονται από το προφίλ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, που έχει χαρακτηριστική αδυναμία στον μοναχογιό του και λάμπει όποτε βρίσκεται στο πλευρό του.

 

Reduce bounce rates