27 Ιουλίου, 2024

«Ήμασταν στο δωμάτιο και δεν έγινε τίποτα παιδιά! Ήμουν πολύ ντροπαλός» – Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την μεγάλη του σχέση

«Χωρίζουμε και παθαίνω κατάθλιψη 2 χρόνια»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αναλάβει μια δική του ενότητα μαγειρικής στο κανάλι του RawHouse στο Youtube με το δεύτερο επεισόδιο να δημοσιεύεται την Δευτέρα 4/12 με τον γυμναστή να φτιάχνει σουφλέ σοκολάτας με παγωτό.

Όσο λοιπόν, ο Βασάλος έδειχνε τα βήματα της συνταγής του, παράλληλα εξιστόρησε όσα είχε ζήσει με μία από τις πρώτες του σχέσεις στη νεανική του ηλικία. Με έντονο χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε το πόσο ντροπαλός ήταν.

Εν τέλει, του άρεσε μια κοπέλα από το σχολείο του, ωστόσο του πήρε έξι ολόκληρα χρόνια να της το δηλώσει. Μετά από τόσα χρόνια λοιπόν, η σχέση τους διήρκησε έξι μήνες και τελικά ο Βασάλος απατήθηκε με το ειδύλλιο να λήγει άδοξα

Η νέα αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την προσωπική του ζωή

«Story time. Ο πρώτος μου έρωτας. Γούσταρα μία τύπισσα από την πρώτη γυμνασίου και έφτασα τρίτη Λυκείου, δεν της το είπα, πήγαμε πενταήμερη, ξαπλώνουμε μαζί, κουταλάκι αυτή, εγώ από την άλλη δεν έγινε τίποτα.

Ήμασταν στο δωμάτιο και μου λέει θα κοιμηθούμε μαζί. Εγώ δεν της έλεγα σε γουστάρω, γιατί είχε ένα γκόμενο 23 χρονών. Δε θα το δει γιατί μένει στο L.A. Είμαι λοιπόν στο δωμάτιο και αντί να γίνει αυτό, δεν έγινε τίποτα παιδιά, γιατί ήμουν πάρα πολύ ντροπαλός.

Φοβόμουν απόρριψη. Λέω άμα κάνω κίνηση και μου πει τι κάνεις εκεί; Τελειώνει το σχολείο και πάω διακοπές στη Νάξο και μου λέει θα πάω στην Πάρο, δεν έρχεσαι; Ήμουν 18 χρονών να πούμε. Πάμε εκεί τη βρίσκουμε και τίποτα, τίποτα.

Γυρνάμε στην Αθήνα της λέω να βγούμε και πάμε σε ένα πάρκο ως 18χρονοι και μέχρι να της πω ότι μου αρέσει, πέρασε κάνα τρίωρο. Της λέω μου αρέσεις και μου λέει και με εμένα. Περάσαν έξι χρόνια. Κάνουμε σεξ. Ο παιδικός έρωτας τελικά εκπληρώθηκε, τα φτιάξαμε έξι μήνες και τελικά με χώρισε. Που να την κρατήσω εγώ 18 χρονών; Κάναμε σεξ μια εβδομάδα, τοπ σεξ. Μετά από έξι μήνες, χωρίζουμε, παθαίνω εγώ κατάθλιψη 2 χρόνια. Στεναχωρήθηκα, που τελείωσε τόσο άδοξα, αλλά μετά που ωρίμασα λέω θα βρεις τον έρωτα. Τον βρήκα δύο φορές», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έγινε σεξ στο survivor all star»

«Έκανα σεξ πολύ μεγάλος 18 χρονών βασικά. Πρέπει να ήμουνα δύο μήνες πριν κλείσω τα 18. Την πρώτη μου φορά είπα τι βλακεία είναι αυτό δεν πάω να αυνανιστώ μόνος μου. Είπα κάτσε να το ξανά προσπαθήσω και πάλι δε μ’ άρεσε πέρασε ένας μήνας για να μ’ αρέσει.

«A ναι έγινε σεξ στο survivor. Δεν θα έκανε το ζευγάρι σεξ, πήγαμε τόσα ταξίδια άμα δεν κάνανε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ δεν έκανα απλά αυνανίστηκα. Άκου εκεί πέρα οι ορμόνες Είναι σε καταστολή επειδή δεν τρώμε. Οι συνθήκες είναι και δύσκολες γενικά αϋπνία.

Προσπαθούσα να κρατάω την τεστοστερόνη μου σταθερή, οπότε είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει να κάνεις με το ζόρι έστω κι αυτό. Σκεφτόμουνα διάφορα. Ωραίο βίντεο αυτό τι σκεφτόταν ο Κωσταντίνος όταν τον έπαιζε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή του πολύ καλού του φίλου, Fipster στο Υoutube.

 

 

Reduce bounce rates