29 Απριλίου, 2024

Ηλίας Λογοθέτης: «Ήμουν δύο ετών και θυμάμαι που ξύπνησα μέσα στο φέρετρο»

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ένα απίστευτο περιστατικό είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που βίωσε σε ηλικία μόλις δύο ετών, όταν προσβλήθηκε από τύφο.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τόσο, που η οικογένειά του τον θεώρησε νεκρό και ετοίμασε την κηδεία του. Ο Ηλίας Λογοθέτης, όμως, ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και το μόνο που θυμάται ήταν να ζητά νερό. Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι, όπως λέει, από τους δικούς του ανθρώπους που διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν τελικά ζωντανό.

«Θυμάμαι τη λέξη που είπα, “νερό”» είχε αναφέρει ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης για το περιστατικό, όταν ήταν μόλις 2 ετών. «Τύφο νομίζω είχα και μέχρι που μεγάλωσα πολύ, ο Ιταλός γιατρός ερχόταν και με έβλεπε στην Ελλάδα».

«Τότε, όπως λέει η ξαδέλφη μου, ήρθε τελευταία στιγμή και μου έκανε μια ένεση ένας Ιταλός γιατρός. Δεν αντέδρασα όμως και σίγουροι πλέον ότι με χάσανε με βάλανε στο φερετράκι», περιέγραψε. «Ώρες αργότερα, το νεκρό αυτό πλάσμα, που του είχαν ήδη κλείσει τα μάτια, είπε τη λέξη “νερό!”. Και ξεσηκώθηκε ο κόσμος, το σπίτι και η γειτονιά ολόκληρη».