18 Απριλίου, 2024

Η «ροζ» σελίδα της ντροπής: Η αγγελία για τη Γερμανίδα, οι «ταρίφες» και τα τρικ

Εξέδιδε την 42χρονη σε ξενοδοχεία της Αθήνας, μέχρι που λόγω της «καραντίνας» και των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Ροζ ιστοσελίδα χρησιμοποιούσε ο 37χρονος μαστροπός για να «διαφημίσει» τη 42χρονη Γερμανίδα, την οποία είχε «φυλακίσει» σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Πρόκειται για τη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και βιασμού από Έλληνα, ο οποίος φέρεται να της υποσχέθηκε ότι θα συνάψουν ερωτική σχέση εάν αφήσει τη χώρα της για την Ελλάδα. Ο 37χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, είχε αναρτήσει αγγελία σε ροζ ιστοσελίδα με τίτλο «Ξανθό αγγελούδι από τη Γερμανία».

Αρχικά εξέδιδε την 42χρονη σε ξενοδοχεία της Αθήνας, μέχρι που λόγω της «καραντίνας» και των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει τα ραντεβού με πελάτες στο ίδιο του το σπίτι, όπου ζούσε και η σύζυγός του. Στη ροζ ιστοσελίδα αναγράφονταν οι τιμές: «Για μία ώρα στο χώρο σας 100 ευρώ. Για μιάμιση ώρα 150 ευρώ. Για δύο ώρες 200 ευρώ. Για τρεις ώρες 300 ευρώ. Για οχτώ ώρες 800 ευρώ. Ολόκληρη η νύχτα 1200 ευρώ».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «οι περισσότερες από τις δεκάδες ημίγυμνες γυναίκες που εμφανίζονται σε φωτογραφίες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Ήταν παραπλανητικές αγγελίες. Έκανε ότι μπορούσε για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών. Γι’ αυτό είχε αλλάξει και την ηλικία της άτυχης γυναίκας από τη Γερμανία, αναφέροντας ότι είναι 28 χρονών».

Στην ίδια ιστοσελίδα περιγράφονται οι προσφερόμενες… escort υπηρεσίες: «Συνοδεία, μασάζ, bachelor, στριπτίζ, ερωτικό σόου, παιχνίδι ρόλων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο». Έφτανε μάλιστα στο σημείο να αναφέρει ότι «το γραφείο μας αποδεικνύει το ενδιαφέρον του προς τον πελάτη και περήφανα δηλώνει ότι εγγυάται μηδενική χρέωση εφόσον η εμφάνιση της κοπέλας από κοντά δεν είναι η ίδια σε σχέση με αυτή της φωτογραφίας στη σελίδα μας».

Η κατάθεση-«κλειδί»
Στη δικογραφία που συνέταξε η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής περιγράφονται αναλυτικά πως έγιναν όλα, όπως τα περιέγραψε η 42χρονη Γερμανίδα στους αστυνομικούς.

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2019 βρισκόταν σε ταξίδι στην Τουρκία όταν προσεγγίστηκε από τον 37χρονο, ο οποίος γνωρίζει τη γερμανική γλώσσα, μέσω Facebook. Διατήρησε μαζί του διαδικτυακή επικοινωνία και μετά την επιστροφή της στη Γερμανία. Στα τέλη του 2019 ταξίδεψε στην Ελλάδα, όπου διέμεινε για 15 ημέρες σε ξενοδοχείο της Αθήνας, συνάπτοντας ερωτική σχέση με τον 37χρονο, η οποία συνεχίστηκε και μετά την αναχώρησή της για τη Γερμανία.

Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου ο 37χρονος της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί για να αποσπάσει τη συναίνεσή της, προκειμένου να ταξιδέψει εκ νέου στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή της διέμεινε για τρεις ημέρες σε ξενοδοχείο της Αθήνας και στη συνέχεια αποδέχτηκε την πρόταση του 37χρονου να φιλοξενηθεί στο σπίτι όπου ζούσε ο ίδιος με την 32χρονη εν διαστάσει, κατά δήλωσή του, σύζυγό του (με καταγωγή από τη Γερμανία) και τα τρία παιδιά τους. Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών εξανάγκασε την Γερμανίδα να εκδίδεται τόσο εντός της οικίας του όσο και σε ξενοδοχεία της Αττικής, πραγματοποιώντας ερωτικά ραντεβού με πελάτες. Στο μεταξύ, ο 37χρονος την κρατούσε «φυλακισμένη» στο σπίτι και παρακρατούσε το διαβατήριό της.

Τα ερωτικά ραντεβού κανονίζονταν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με συγκεκριμένο κινητό που φαινόταν σε ηλεκτρονική αγγελία της ροζ ιστοσελίδας, στην οποία βρίσκονταν επίσης αναρτημένες ημίγυμνες φωτογραφίες της Γερμανίδας. Η δημιουργία της εν λόγω αγγελίας είχε ανατεθεί από τον 37χρονο σε Έλληνα με το όνομα… έναντι αμοιβής.

Κατά το χρονικό διάστημα από τις 8 Μαρτίου 2020 μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 η Γερμανίδα πραγματοποιούσε τέσσερα με πέντε ερωτικά ραντεβού καθημερινά, καθένα εκ των οποίων ανέρχονταν στα 100 ευρώ, ενώ σε αυτά τη μετέφερε ως επί το πλείστον ο 37χρονος. Ωστόσο, από την επιβολή των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων, λόγω της κρίσης του κορονοϊού και έκτοτε, πραγματοποιούσε δύο με τρία ερωτικά ραντεβού καθημερινά, ενώ σε αμφότερες τις περιόδους το σύνολο των εσόδων της παρακρατούνταν από τον 37χρονο.

Ο 37χρονος επικαλούμενος την επιβολή ποινών σχετικά με τις παρεχόμενες ερωτικές υπηρεσίες της Γερμανίδας και με σκοπό να κάμψει τις συνεχείς προσπάθειες διαφυγής της, προέβαινε στην ολοένα και αυξανόμενη χρήση βίας σε βάρος της, που περιλάμβανε τραυματισμό με πιρούνι στην κοιλιακή χώρα και εικονικό πνιγμό με διάφορους τρόπους. Ταυτόχρονα ο 37χρονος εξανάγκαζε τη Γερμανίδα στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ φέρεται να τη βίαζε τόσο ο ίδιος όσο και δύο αλλοδαποί άντρες. Από τις αρχές του Μαρτίου έως και στις 21 Απριλίου, ο 37χρονος επιδείκνυε την Γερμανίδα σε άγνωστο άντρα, προκειμένου να πετύχει την πώλησή της με σκοπό τη συνέχιση της εκμετάλλευσή της.

Η «λύτρωση» για εκείνη ήρθε το πρωί της 21ης Απριλίου όταν εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο 37χρονος δεν είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματός του, κατάφερε να βγει στην οδό Αχαρνών και να ζητήσει τη βοήθεια περαστικών και στη συνέχεια αντρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου, ενώ χθες πήρε μετά την απολογία του τον δρόμο για τη φυλακή.