24 Μαΐου, 2024

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Άκης Πετρετζίκης δεν κέρδισε ποτέ το MasterChef»

“Το ξέρω γιατί ήμουν στο MEGA. Ποτέ δεν έγινε ο τελικός”.

Θύμα της τηλεοπτικής του μνήμης έμελλε να πέσει ο Γιώργος Λιάγκας, την Παρασκευή, στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού για το 2023 στον ΑΝΤ1. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Λευτέρης Λαζάρου στην κάμερα της εκπομπής όπου και θα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν του λείπει η τηλεόραση.

«Γιατί δεν λείπει στον Λευτέρη Λαζάρου καθόλου η τηλεόραση και τι ευχές στέλνει στον Άκη Πετρετζίκη, που σας υπενθυμίζω ότι ήταν μαζί του στο MasterChef; Αν ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να κερδίσει, εκτός από το ταλέντο του, ήταν γιατί τον εκτίμησε ιδιαίτερα και ο Λευτέρης Λαζάρου» υπογράμμισε η Φωτεινή Πετρόγιαννη, προκειμένου να πασάρει την εν λόγω συνέντευξη, με τον παρουσιαστή να σπεύδει να κάνει τα ακόλουθα σχόλια και να διαφωνεί προς στιγμήν μαζί της.

Γ.Λ.: Δεν κέρδισε ποτέ, βέβαια! Δεν έγινε ποτέ τελικός.

Φ.Π.: Όχι, στο 1ο έγινε τελικός.

Γ.Λ.: Ο Πετρετζίκης δεν ήταν στο 1ο όμως, ήταν στο 2ο. Το ξέρω γιατί ήμουν στο MEGA. Ποτέ δεν έγινε ο τελικός. Το παρουσίαζε η Μαίρη Συνατσάκη, ήταν ο Πετρετζίκης και ο Αποστολάκης και δεν έγινε ποτέ τελικός. Και έκαναν και οι δυο καριέρα.

«Καλά, θυμάσαι λάθος. Θα στα πω εγώ. Πάμε να δούμε το βίντεο. Θυμάσαι λάθος 100%» σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη για να την… επιβεβαιώσει ασφαλώς η MasterChef ιστορία μιας και ο Άκης Πετρετζίκης αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας Masterchef με τον Μιχάλη Καλαβρινό να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και τον Γιάννη Αποστολάκη στην τρίτη θέση.

Reduce bounce rates