14 Ιουνίου, 2024

«Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες» – Αντιδρά ο Τριαντάφυλλος στην αλλαγή του τραγουδιού της Πρωτοψάλτη

«Εμένα προσωπικά μου αρέσουν»

Από Εύη Κουρίδου

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Με τη σειρά του, εξέφρασε τη γνώμη του και ο Τριαντάφυλλος, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», που προβλήθηκε το Σάββατο (18/11). Ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που έγινε τώρα η αλλαγή αυτή.

«Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες. Η ομορφιά δεν είναι στα κιλά ή στο σώμα το ωραίο, η ομορφιά είναι στο μυαλό, τι λες με τον άλλον. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γεματούλες», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Όλο το σουργελαριό ασχολείται με τη “χοντρή” τρεις μέρες! Η “ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια…» – “Εξερράγη” ο Σταμάτης Κραουνάκης (Video)

Εξερράγη ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», για το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

«Όλο το σουργελαριό ασχολείται με τη “χοντρή” τρεις μέρες»

«Τελειώνει το “Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον “Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας.

Μέχρι να πάμε στον “Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θέμα είναι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο “σουργελαριό” με τη “χοντρή” τρεις μέρες», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Η “ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια…»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε στη συνέχεια: «Την ημέρα του “Εδώ Πολυτεχνείο” η “ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη “χοντρή” του “Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη “τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν, λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».

 

Reduce bounce rates