19 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Στάνκογλου: «Θα ήθελα να γνωρίσω ένα φλερτ της κόρης μου και να κάνουμε παρέα»

Γιάννης Στάνκογλου: «Θα ήθελα να γνωρίσω ένα φλερτ της κόρης μου και να κάνουμε παρέα»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την σχέση του με τα παιδιά του

Για την περίοδο που πήγε στη Νέα Υόρκη να κυνηγήσει το όνειρό του, τα παιδιά αλλά και τη σχέση που έχει αναπτύξει με την έφηβη κόρη του μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του ηθοποιού για την επίθεση με όπλο που δέχτηκε από ταξιτζή.

«Πήγα στη Νέα Υόρκη αλλά δε θα έλεγα ότι κυνήγησα το όνειρο της διεθνούς καριέρας. Πήγα αρκετά απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και βέβαια δε το μετάνιωσα καθόλου που έμεινα δυο χρόνια γιατί ήταν για μένα ένα πηγάδι γνώσεων.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές. Και οικονομικά δεν είχα κάποια στήριξη, δούλευα για να τα βγάλω πέρα. Υπήρχαν στιγμές που μέτραγα τα σεντς για να πάρω το μετρό. Είχα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς να δουλεύω από τα 14» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου για την περίοδο που πήγε στη Νέα Υόρκη.

Για τον λόγο που απείχε για χρόνια από τη μυθοπλασία ο Γιάννης Στάνκογλου είπε, «Μετά το “Νησί” απείχα από τη μυθοπλασία για δέκα χρόνια περίπου. Ήταν μια από τις καλύτερες δουλειές που έχω κάνει. Είχε ανέβει κάπως ο πήχης και επειδή δεν είναι κριτήριό μου πάντα τα χρήματα, προσέχω όσο γίνεται να βρίσκω πράγματα που με εκφράζουν εκείνη τη στιγμή».

Τέλος. ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε και στα παιδιά του λέγοντας, «Από τότε που έγινα μπαμπάς άλλαξα πολύ, Έχω κάνει πολύ πίσω όλο τον εγωκεντρισμό που μπορεί να είχα. Δε βάζω τον εαυτό μου πρώτο στις επιλογές μου πλέον, είναι πάντα τα παιδιά μου. Νομίζω ότι τα παιδιά μου με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο.Η κόρη μου έχει μπει στην εφηβεία, ο γιος μου θέλει 3-4 χρονάκια ακόμα. Μιλάμε με την κόρη μου, μου ανοίγεται και είναι όμορφη αυτή η σχέση, βλέπεις την εμπιστοσύνη που σου έχει το παιδί. Θα αντιδράσω μια χαρά αν μου γνωρίσει ένα φλερτ της, θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω και να κάνουμε και παρέα».

Γιάννης Στάνκογλου: Το επίμαχο σχόλιο για τη σχέση Δέσποινας Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” στην οποία πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Επίσης αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη γνωριμία του με την Δέσποινα Βανδή.

«Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μια εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί. Τους χαίρομαι, να τους αφήσουμε να το ζήσουν», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον γάμο με την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, ωστόσο έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.