Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!-WINTER SCHOOL Studio Κυψελης

WINTER SCHOOL Studio Κυψελης : Mε μεγάλη χαρά προετοιμάσαμε το εργαστήρι του θεάτρου μας ΞΕΚΙΝΑΜΕ 15 Οκτώβρη και για όλη την χειμερινή σεζόν !!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛ 6944535261 6945629500 Για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Αγαπάτε το θέατρο και έχετε ξεμείνει στην Αθήνα;

Ο Σκηνοθέτης Γιώργος Λιβανός και μαζί του οι συνεργάτες του Καίτη Ιμπροχώρη, Πέπη Οικονομοπούλου, Γιάννης Τσιώμου, Σίμωνας Πάτροκλος, Νίκη Γκουντούμη και το Studio Κυψέλης έχουν μια ενδιαφέρουσα πρωτότυπη πρόταση απόδρασης από τη μοντονία του φθινοπώρου: Στον όμορφο κλιματιζόμενο χώρο του Studio Κυψέλης διοργανώνεται για δεύτερη φορά για όσους επιθυμούν να μάθουν , να έρθουν σ’ επαφή με το θέατρο ή ν’ ασκηθούν με νέες θεατρικές μεθόδους και προετοιμασία μιας παράστασης ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο θεάτρου , για όσους δεν κατάφεραν να αποδράσουν αυτό το καλοκαίρι από το κλεινόν άστυ , ή οι διακοπές τους προηγήθηκαν και θέλουν να γεμίσουν τα βράδια τους.

Ένα γεμάτο πρόγραμμα διδασκαλίας που περιλαμβάνει τα εξείς

1. Εισαγωγή στη μέθοδο του Γραμμικού Συμβολισμού , που ο Γιώργος Λιβανός , έφερε στην Ελλάδα και που δίνει πάγιες εντολές για την κατανόηση ενός κειμένου και τη σκηνική υποστήριξη του. Όπως και τα συστήματα θεάτρου που διδάσκουν οι κες Ιμπροχώρη- Οικονομοπούλου).

2. Βασικές υποκριτικές αρχές, για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο σαν εκτόνωση , σαν ανάγκη προσωπικής προβολής (ανάλογα με την επαγγελματική βάση του καθενός) ή να το γνωρίσουν σταδιακά από κοντά.

3. Άσκηση φωνής – σώματος .

4. Ιστορία ρόλου , ή αλλιώς πως να προσεγγίσετε τον ήρωα, που θέλετε να υποδηθείτε στη σκηνή ή την καθημερινότητα.

5. Ελάτε να φτιάξουμε ένα μύθο, όπου οι συμμετέχοντες θα γράψουν, οργανώσουν και θα υλοποιήσουν μια παράσταση στον όμορφο χώρο του θεάτρου μας.

6. Ας κρατήσουμε τις στιγμές, μικρές ιστορίες εικαστικών διεξόδων από την καθημερινότητα.

7. Επικοινωνία – επαφή. Ας μάθουμε ν’ αγγίζουμε τον άλλο!!! ( Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΑΦΗΣ γίνεται πηγή δημιουργίας ) Στο τέλος του σεμιναρίου – Winter School θα γίνει παράσταση το δεδομένο κατάρτισης του σεμιναρίου και θα δοθεί πιστοποίηση σπουδών. Παράλληλα με τα ως άνω θα υπάρχουν βραδυνές επισκέψεις – άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, περίπατοι, και ΟΜΙΛΙΕΣ από αξιόλογους Guest που θα μοιραστούν μαζί σας την γνώση και τη φιλοσοφίας ζωής τους.

ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ. ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάρκεια winter Schoool 2 συναντήσεις εβδομαδιαία (* θα συναποφασιστούν οι μέρες με τους σπουδαστές προτεραιότητα σε ΣαβΚο) Από 15 ΟΚΤΩΒΡΗ ως 15 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΟΚΤΑΜΗΝΟ- ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑ )

Τέλεση: STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ ( άνω και κάτω χώρος) Σπετσοπούλας 9 , από Κυψέλης 51. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μέχρι 13 Οκτώβρη 210 8819571 & 6944535261

Τιμή συμμετοχής 65 και 100 ευρώ το άτομο το μήνα ! ( ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, κατ επιλογή, μία ή δύο συναντήσεις την εβδομάδα )

Exit mobile version