23 Απριλίου, 2024

Γερμανία: 66χρονος εντοπίστηκε με κομμένο μόριο – Ερευνούν εάν το έφαγε ο σκύλος του

Σκύλος Τζακ Ράσελ/Unsplash

Μία περίεργη υπόθεση έρευνά η γερμανική Αστυνομία

Μία περίεργη υπόθεση έρευνά η γερμανική Αστυνομία, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε με κομμένα τα γεννητικά του όργανα στην περιοχή της Χερν, στη βορειοδυτική Γερμανία. Μάλιστα πέρα από το σεξουαλικό έγκλημα εξετάζεται το ενδεχόμενο δράστης να είναι ο σκύλος του.

Το χρονικό

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία νωρίς το πρωί της Τρίτης λόγω του αδιάκοπου γαβγίσματος του σκύλου από το σπίτι του άνδρα γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί άκουσαν οδυνηρά βογγητά από το εσωτερικό του σπιτιού. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν και βρήκαν τον 66χρονο άνδρα και τον σκύλο του, στο μέγεθος ενός Τζακ Ράσελ.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η ζωή του άνδρα βρισκόταν σε κίνδυνο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Bild, ούτε το μόριο του άνδρα ούτε «κάποιο όργανο του εγκλήματος» βρέθηκε στο σπίτι.

Ερευνάται ο σκύλος του θύματος

Το ίδιο το θύμα δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες καθώς βρίσκεται σε τεχνητό κώμα λόγων των σοβαρών τραυμάτων του και πιθανότατα της ακατάσχετης αιμορραγίας που υπέστη.

Σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους, η πιθανότερη υπόθεση που εξετάζεται είναι ότι ο σκύλος ήταν η αιτία των τραυμάτων του άνδρα. «Μια υπόθεση είναι ότι ο σκύλος του δάγκωσε το μόριο του άνδρα και το έφαγε. Το τραύμα θα μπορούσε να είναι από δάγκωμα. Αλλά είναι επίσης πιθανό ένα σεξουαλικό ατύχημα ή και έγκλημα», υποστήριξε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η γερμανική αστυνομία δημοσιοποίησε το περιστατικό κάνοντας έκκληση για μάρτυρες, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το ανθρωποκτονιών.