20 Απριλίου, 2024

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλλει πολλούς ανθρώπους»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλλει πολλούς ανθρώπους»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστολή διαμαρτυρίας που υπέγραψε για την υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη…

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη παραχώρησε συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη και την επιστολή διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών και την επαγγελματική του πορεία αλλά και για το επεισόδιο SNIK-Light στα MAD VMA.

Σε ότι έχει να κάνει με την επιστολή διαμαρτυρίας που υπέγραψαν 1000 άτομα για την υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δήλωσε ότι “Ήταν χρέος μου να υπογράψω την επιστολή. Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλει πολλούς ανθρώπους. Συνάδελφοί μου απαξιώθηκαν με πολλούς τρόπους από τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Χρησιμοποιήθηκαν ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια. Αισθανθήκαμε ότι δικάζονται άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος” επισήμανε αρχικά ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς για το περιστατικό βίας που συνέβη μεταξύ SNIK και Light στα φετινά βραβεία MAD και ποια είναι η άποψή του, ο ηθοποιός ανέφερε ότι τον έχει απασχολήσει πολύ το όλο περιστατικό και έδωσε ένα παράδειγμα με ένα συμβάν που έζησε, βλέποντας μερικές έφηβες να τραγουδούν τραπ μουσική.

Δείτε το βίντεο: