28 Απριλίου, 2024

«Φόρτωσε» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Καλομοίρα: «Είναι σα να ληστεύεις εκκλησία…»

«Έχω λυπηθεί και έχω νευριάσει ταυτόχρονα πάρα πολύ…»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και στον Χρήστο Λυσσέα, σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής.

Με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδος στη Eurovivision 2024 ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε: «Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πάρα πολύ ως επιλογή. Το έχω πει ότι είναι το είδος μουσικής που θέλουν να ακούσουν οι ξένοι από εμάς γιατί είναι το έθνικ, το θέμα είναι τι θα είναι αυτό το έθνικ τραγούδι…»

Σε επόμενη ερώτηση για την Καλομοίρα και τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξέσπασε στηρίζοντας την τραγουδίστρια η οποία στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει με επιτυχία τη χώρα μας στη Eurovision

«Την λατρεύω την Καλομοίρα, τη θεωρώ ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε αυτά τα 36 χρόνια πορείας μου, πρέπει να χαιρόμαστε γι’αυτά τα πλάσματα που έρχονται από το εξωτερικό και έχουν διπλή αγάπη για τη χώρα τους, δεν πρέπει να τα σχολιάζουμε τόσο αρνητικά», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Είναι σαν να ληστεύεις εκκλησία να μιλάς αρνητικά για το Καλομοιράκι, το οποίο έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε, μεγάλωσε, μεγαλώνοντας όλοι αλλάζουμε και όταν αλλάζουμε δε σημαίνει σώνει και ντε ότι κάναμε κάτι. Μεγαλώνουν οι άνθρωποι.

Τα αδηφάγα social media σχολιάζουν το Καλομοιράκι, είμαστε με τα καλά μας; Έχω λυπηθεί και έχω νευριάσει ταυτόχρονα πάρα πολύ και χάρηκα που με ρώτησες για να μου δοθεί η ευκαιρία να απαντήσω…» είπε ενοχλημένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.