Εξομολόγηση Σπύρου Μπιμπίλα: «Έκανα σ@ξ στα 21 πρώτη φορά. Έχω πάει μόνο με 25 άνδρες, ο τρίτος μου έρωτας με ανέβασε στα ουράνια»

«Εγώ το αντιλήφθηκα πολύ μικρός, πήγαινα στα μουσεία και ζωγράφιζα τα αγάλματα. Η μαμά μου με πήγε σε ψυχολόγο, έπαθε ισχυρό σοκ. Το έμαθε από…»

Σε μία δημόσια εξομολόγηση προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας από το βήμα της Βουλής την περασμένη Πέμπτη (15/2), με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το πρωί της Δευτέρας (19/2), ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», όπου εξομολογήθηκε σχετικά με αυτό στον Γιώργο Λιάγκα: «Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο και έπρεπε να πορευτώ με αυτό, αλλά χωρίς να το πω. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι που μεγάλωσα πολύ.

«Δεν ήταν κάτι που το κρατούσα κρυφό, το έχω πει παλαιότερα σε μία συνέντευξη. Εγώ έζησα σε μία εποχή που ήταν δύσκολη. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο, γεννιόμαστε διαφορετικά. Υπάρχουν γονείς που δεν αποδέχονται τα γκέι παιδιά τους, ήθελα να στοχεύσω σε αυτούς με την ομιλία μου. Η ποικιλία της φύσης είναι τεράστια και οφείλουμε να την αποδεχτούμε», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ το αντιλήφθηκα πολύ μικρός, πήγαινα στα μουσεία και ζωγράφιζα τα αγάλματα και με είχε ερωτήσει η μαμά μου γιατί ζωγραφίζεις μόνο τέτοια. Κάτι μέσα μου είχα καταλάβει ότι με τραβούσε στο δημοτικό. Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο, αλλά έπρεπε να πορευθώ με αυτό χωρίς να το πω», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε: «Έκανα σεξ στα 21 πρώτη φορά. Ο πατέρας μου είχε πεθάνει. Η μαμά μου το έμαθε και το αποδέχτηκε. Θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο, είχε πάθει ισχυρό σοκ και ο τρόπος που το έμαθε. Το έμαθε από ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιων ανθρώπων. Μου συμπαραστάθηκαν τα αδέρφια μου και τότε η μαμά μου μού ζήτησε να πάμε σε έναν ψυχολόγο για να δει τι συμβαίνει και πήγαμε σε μία ομαδική ψυχοθεραπεία, όπου μετά από πέντε συνεδρίες της είπα: “μαμά τα πράγματα δεν είναι καλά, πρέπει να φύγουμε και να αποδεχθείς αυτό που είμαι”. Ήξερε τους συντρόφους μου».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ πρόσθεσε: «Δε δέχτηκα μπούλινγκ. Τώρα το αισθάνομαι με τα social media. Πόσα ευχαριστώ έχω ακούσει αυτές τις μέρες δε λέγεται. Δεν έκανα παντιέρα τα προσωπικά μου ποτέ. Από διηγήσεις της προγιαγιάς μου είχα καταλάβει ότι και άλλοι άνθρωποι της οικογένειάς μου είχαν διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να αποκτήσω παιδί, δεν ήταν στα ενδιαφέροντά μου. Δεν ήταν στο μυαλό μου να δημιουργήσω δικιά μου οικογένεια, για να κάνω δικά μου κάνω παιδιά».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε: «Είμαι της συντροφικότητας και της μονογαμικότητας. Είχα πολύ λίγους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή μου, έχω πάει με 25. Οι μεγάλες σχέσεις που έχουν μείνει στην καρδιά μου είναι πολύ μεγάλες σχέσεις δεκαετίας. Τώρα που κοντεύω 70 χρονών θα κάνω παιδί;».

Exit mobile version