24 Μαΐου, 2024

Εξαφάνιση Άρτεμις στο Κορωπί: Αυτός είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 19χρονη – «Είναι σίγουρος…»

Εξαφάνιση Άρτεμις στο Κορωπί: Αυτός είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 19χρονη – «Είναι σίγουρος…»

Η νέα μαρτυρία «φωτιά» και “περίεργη” κίνηση των φίλενάδων της

Δύο χρόνια μετά συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδας από το Κορωπί, όπου παρά τις εξονυχιστικές έρευνες δεν εντοπίζεται ίχνος της.

Η αγωνία της οικογένειας είναι στο κόκκινο με τις νεότερες εξελίξεις να αφορούν την κατάθεση γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι είδε την 19χρονη Αρτεμη Βασίλη στη Σουηδία. Η γυναίκα κατέθεσε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

“Εμείς εντοπίσαμε την μάρτυρα από τη Σουηδία, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και κατέθεσε στο ανθρωποκτονιών για όλα αυτά που είδε στο εμπορικό κέντρο, στο Γκέτεμποργκ. Είμαστε σε αναμονή οι ελληνικές αρχές να έρθουν σε επικοινωνία με τις σουηδικές, προκειμένου να μας αποσταλεί το υλικό από το εμπορικό κέντρο, στο οποίο – φέρεται να – εθεάθη η Άρτεμις, για να δούμε αν πρόκειται για την ίδια.

Θεωρούμε ότι είναι μία πολύ αξιόπιστη μαρτυρία, αυτή που έρχεται από την Σουηδία, γιατί μας δίνει κάποια στοιχεία τα οποία μοιάζουν πάρα πολύ με την 19χρονη”, είπε μιλώντας στο star.gr o Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας.

«Οι φίλες της αρνούνται να επικοινωνήσουν με την οικογένεια»

Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι κάποιοι διαρρέουν στο Κορωπί, ότι η Άρτεμης έχει βρεθεί.

“Υπάρχουν κάποιες φίλες της 19χρονης, οι οποίες στον τόπο καταγωγής της, δηλαδή στο Κορωπί, λένε στην τοπική κοινωνία ότι η “Άρτεμις βρέθηκε στη Σουηδία”. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Άρτεμις δεν βρέθηκε στη Σουηδία, γίνονται έρευνες στη Σουηδία και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό…Αυτό όμως είναι κάτι που θα το καταθέσουμε άμεσα στις Αρχές, έτσι ώστε να διερευνηθεί για ποιον λόγο γίνεται αυτό.

Δυστυχώς, οι φίλες αρνούνται να έρθουν σε επικοινωνία με την οικογένεια. Επίσης κι αυτό είναι κάτι που μας βάζει σε δεύτερες σκέψεις, αν όχι σε υποψίες”, σημείωσε ο κ. Ντούγκας.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της 19χρονης Αρτεμις

Όπως πρόσθεσε ο κ. Ντούγκας, η οικογένεια περνάει πάρα πολύ δύσκολες ώρες και αγωνιά για την τύχη του παιδιού τους, ενώ και ο πατέρας της μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ζήτησε δημόσια από την 19χρονη “αν της επιτρέπεται”, να δώσει σημεία ζωής.

“Η 19χρονη δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί παρά τη θέλησή της. Ζούσε μία πάρα πολύ ωραία ζωή με την οικογένειά της και δεν είχε κανέναν λόγο. Το ζητούμενο είναι ποιος την κάλεσε και την ανάγκασε να βγει από το σπίτι εκείνο το πρωινό, ποιος της είχε κλείσει ραντεβού και τι περίμενε στη στάση του λεωφορείου… Φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και έχουμε καταθέσει στις αρχές, ότι η 19χρονη με κάποιον είχε ραντεβού, αλλά δε γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός.

Ο τελευταίος μάρτυρας που την είδε στη στάση του λεωφορείου και περίμενε κάτι, είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον, θείος της, οπότε δε φαίνεται να είναι ομοιότητα. Είναι σίγουρος”, σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Reduce bounce rates