24 Μαΐου, 2024

«Έστησε» στον τοίχο τον Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο θα έλεγε όχι;» – «Καρφί» Τριαντάφυλλου στις δηλώσεις περί διαφημίσεων

Θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό κόσμο με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έκανε ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, απάντησε σε αυστηρό τόνο για όσα είπε πρόσφατα ο Γιώργος Νταλάρας σχετικά με τους τραγουδιστές που διαφημίζουν λουκάνικα και μπέργκερ.

«Διαφήμιση έχω κάνει στο Instagram, όχι στην τηλεόραση. Όμως γιατί, το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν. Το κόβουμε, πίνουμε το κρασάκι μας, το διαφημίζουμε στον κόσμο. Ό,τι μπορεί ο καθένας εκείνη τη στιγμή που πάει καλά και η εταιρείες έρχονται και τα σκάνε, γιατί να μην πάρει τα λεφτά του και για την οικογένεια του και για το μέλλον του; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει αυτό ο κ. Νταλάρας», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε: «Αν στον κ. Νταλάρα ερχόταν μια εταιρεία μεγάλη με αυτοκίνητα και του έλεγε «θα πάρεις μισό εκατομμύριο για να διαφημίσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο», θα έλεγε όχι; Θέλω να το δω αυτό, να είμαι μπροστά όμως και να το δω».

«Πολύ καλά κάνουν οι καλλιτέχνες και εύχομαι να κάνουν κι άλλες διαφημίσεις. Να θέλουμε ο διπλανός μας να πηγαίνει καλά, όχι όπως ο κ. Νταλάρας που λέει για τα νέα παιδιά που τραγουδούν να μην διαφημίζουν. Όλοι να θέλουμε το καλό του διπλανού μας έτσι η ζωή συνεχίζεται και πάει καλά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τριαντάφυλλος.

Reduce bounce rates