14 Ιουνίου, 2024

«Έσπασε» την σιωπή του ο Τάκης Καραγκούνιας για το Survivor: «Θέλω σαν τρελός να ξαναπάω, είχα χρέη και κατάφερα να ξεχρεώσω»

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη για την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης

Από Ανθή Κουρεντζή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» βρέθηκε την Παρασκευή 8/12 ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, την εμπειρία του, αλλά και το ενδεχόμενο να έμπαινε ξανά. Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιό του για την Κατερίνα Δαλάκα.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για το ενδεχόμενο να έμπαινε ξανά στο παιχνίδι λέγοντας: «Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται».

Όσον αφορά τα χρήματα που «κέρδισε» από τη συμμετοχή του, ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε: «Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου».

«Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα κι η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν και παίκτες που έκαναν παρανομίες», κατέληξε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Reduce bounce rates