26 Ιουνίου, 2024

Ερωτική απόδραση για Γιώργο Λιάγκα – Μαρία Αντωνά

Aκρατη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz.

Παρότι οι ίδιοι έχουν επιλέξει να μην επιβεβαιώσουν το γεγονός μέσα από τις δηλώσεις τους, οι τελευταίες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν πως περνούν πολύ χρόνο μαζί, αν και κρύβονται.

Το Σαββατοκύριακο των ευρωεκλογών, η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στον Πόρο, όπου μάλιστα δημοσίευσαν και σχετικό υλικό στα social media, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν εάν πήγαν εκεί μαζί ή καθένας χωριστά.

«Η Μαρία Αντωνά είναι σε μια καλή φάση που δεν θέλει να πει πολλά» αρκέστηκε να σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την εκπομπή της «Happy day στον Αlpha».
«Χαμένος στον παράδεισο» έγραψε σε ανάρτηση ο Γιώργος Λιάγκας από το νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ η Μαρία Αντωνά πόσταρε story.

Nα σημειώσουμε ότι η Μαρία Αντωνά, στις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Λιάγκα, έχει πει απλά: «Κάνουμε παρέα, περνάμε όμορφα». «Σημασία έχει ότι η Μαρία και ο Γιώργος μόνοι τους, αλλά και με μεγαλύτερη παρέα πέρασαν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο στον Πόρο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάζοντας σχετικό ρεπορτάζ.

Πάντως, ο Τύπος θέλει τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν σχέση, κάτι που οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει. Η Αντωνά, όταν είχε ερωτηθεί από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό Σου-Σου» του Οpen για την προσωπική της ζωή, είχε πει: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, αλλά προς το παρόν έχω δουλίτσες. Τι θέλετε να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Πριν δεν είπαμε ότι είμαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι πολύ καλά, μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω».

 

Reduce bounce rates