19 Απριλίου, 2024

Εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση Κοκλώνη

Εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση Κοκλώνη

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο του παρουσιαστή

Εξαιρετικά απαισιόδοξοι είναι όσοι έχουν γνώση της υπόθεσης Κοκλώνη. Όπως λένε, τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος είναι τέτοια, που δύσκολα ο γνωστός παρουσιαστής θα μπορέσει να αποφύγει τα χειρότερα. Την ίδια ώρα, συναγερμός έχει σημάνει στα κανάλια και συγκεκριμένα στον Alpha, ΑNT1, Mega και Star για τη συνεργασία τους με Barking Well.

Οι έχοντες σχετική γνώση του φακέλου που εστάλη από τον επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής στον εισαγγελέα δεν απέκλειαν μέχρι και την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τους εμπλεκόμενους. Στην ουσία, τώρα, της υπόθεσης, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αρχής, ο τηλεοπτικός παραγωγός οφείλει στο Δημόσιο, από φόρους και άλλα, ποσό που ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, με γνωμοδότηση 80 σελίδων, ο Βουρλιώτης ζητεί τόσο εις βάρος του τηλεοπτικού παραγωγού όσο και των άλλων εμπλεκομένων να ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη εις βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ υπάρχουν και εμπλεκόμενα πρόσωπα των οποίων μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί γνωστή η ταυτότητα, καθώς κινούνται παράνομα στο εξωτερικό.

Πηγή: powergame.gr