28 Μαρτίου, 2024

Εκπτώσεις 2022: Οδηγός και 3 tips για έξυπνες αγορές. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες προσφορές ως 70%

Εκπτώσεις 2022: Οδηγός και 3 tips για έξυπνες αγορές. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες προσφορές ως 70%

Δείτε τις μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις που έχουν ανακοινωθεί για την περίοδο των εκπτώσεων 2022.

Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα ανακούφισης απέναντι στην ακρίβεια και υπέρ των βεβαρημένων οικογενειακών προϋπολογισμών, που θα διαρκέσει 50 ημέρες, έως τις 31 Αυγούστου και ενδείκνυται για «έξυπνες» αγορές.

Οι καταναλωτές κατά την περίοδο των εκπτώσεων θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής σημεία:

  • Κατά την περίοδο των εκπτώσεων στα καταστήματα θα πρέπει να υπάρχουν αναρτημένες αναγγελίες ότι πραγματοποιούνται εκπτώσεις.

  • Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της αρχικής (που συνήθως είναι διαγραμμένη) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προϊόντα.

Εκπτώσεις: 3 Tips για έξυπνες αγορές

  1. Δημιουργείστε μια λίστα αγορών, πηγαίνετε στοχευμένα

Καλό είναι να έχετε προαποφασίσει τι θέλετε να αγοράσετε στις εκπτώσεις, έτσι ώστε να καταγράψετε τις αρχικές τιμές. Στη συνέχεια παρακολουθείστε τις εκπτώσεις και πάρτε αυτό που θέλετε πριν εξαντληθεί.

  1. Συγκρίνετε τιμές με άλλα καταστήματα

Αν βρείτε μια καλή τιμή σε ένα προϊόν, μην το αγοράσετε αμέσως. Κάντε έναν κόπο να συγκρίνετε τις τιμές και κάπου αλλού, μπορεί να εκπλαγείτε.

  1. Αγοράστε από το διαδίκτυο για μεγαλύτερες εκπτώσεις

Πολλά καταστήματα έχουν τις ίδιες ή και μεγαλύτερες εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, καθώς τα έξοδα είναι πολύ μικρότερα. Οπότε αξίζει να παραγγείλετε διαδικτυακά και να μην ταλαιπωρηθείτε σε ουρές και συνωστισμό.

Το Fimes.gr μάζεψε και σας παρουσιάζει τις εκπτώσεις που έχουν εξαγγείλει μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα για όλη την εκπτωτική περίοδο: