19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκείνη 40 κι αυτός…: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη όταν έκαναν σχέση – «Ήταν μια όμορφη επταετία»

Ένα ειδύλλιο που τότε είχε προκαλέσει… σάλο και έμεινε στην ιστορία

Ήταν το μακρινό 2010 όταν τα ελληνικά ψυχαγωγικά μέσα είχαν πάρει «φωτιά» κάνοντας λόγο για το νέο ειδύλλιο μεταξύ Έλλης Κοκκίνου και Γιώργου Μπόγρη.

Ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη. «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη επταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου γιατί το επεδίωξα να μη γίνει», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό τους, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day».

Η διαφορά ηλικίας της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη είχε μιλήσει στο «Πρωινό mou» τότε η Έλλη Κοκκίνου και δεν είχε διστάσει να αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια που ακούγονταν και γράφονταν για τον δεσμό της με τον νεαρό μπασκετμπολίστα.

Να σημειωθεί ότι όταν ξεκίνησε η σχέση τους το 2010, η τραγουδίστρια ήταν 40 χρονών ενώ ο μπασκετμπολίστας 21. Εν ολίγοις, είχαν ηλικιακή διαφορά 19 χρόνια.

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί σχεδόν ενάμιση χρόνο. Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα διαρκέσει τόσο. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση», παραδέχθηκε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Γιώργος Μπόγρης και Έλλη Κοκκίνου

Για τη διαφορά ηλικίας που είχε με τον τότε αγαπημένο της και όλα αυτά που λέγονταν σχετικά με αυτό, η Έλλη Κοκκίνου είχε πει: «Έχω γνωρίσει πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες έχουν 15-20 χρόνια διαφορά ηλικίας από τον σύντροφό τους και είναι μεγαλύτερες αυτές και ζουν την καθημερινότητά τους μια χαρά. Εγώ είμαι “δακτυλοδεικτούμενη” γιατί προβάλλομαι, προβλήθηκε και η σχέση. Πολλές φορές όμως ένας μικρότερος άνδρας είναι πολύ πιο αντράκι από τους μεγαλύτερους…» και συνέχισε:

«Ο καθένας να ζει τη δική του ζωή… Είναι πολύ εύκολο να κρίνει τον άλλον. Να προσέχουν μόνο- δεν το λέω απειλητικά αυτό γιατί δε γράφω σε ένα blog- μην φτάσουν στο σημείο να κρίνουν κάποιοι άλλοι αυτούς. Γιατί εκεί είναι δύσκολο. Και όταν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα είσαι “καθαρός ουρανός”… Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά το παιδί μου, εγώ και να ζω τη ζωή που θέλω εγώ και όχι αυτή που θέλουν οι άλλοι να ζω. Όπως δε νοιάζομαι για τις δικές τους ζωές και δεν τους κατακρίνω, έτσι δεν πρέπει να κάνουν κι αυτοί για μένα».

Reduce bounce rates