8 Σεπτεμβρίου, 2024

Είχε βγει και τα ‘λεγε η Σκορδά: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα

Ποιο είναι το φύλο του μωρού και πότε θα γεννηθεί

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση το απόγευμα της Παρασκευής (12/7) ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα, η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, είναι έγκυος και περιμένει σε λίγους μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους.

Πρώτη φορά μπαμπάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Νίκα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και οι δυο τους έχουν ήδη μάθει ποιο είναι το φύλο του μωρού. Περιμένουν αγοράκι! Η Φαίη Σκορδά πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΪ πως έμαθε στα MAD VMA 2024 για το ευχάριστο αυτό γεγονός, όπως επειδή φαίνεται πως η εγκυμονούσα δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα το πρώτο τρίμηνο της κύησης, δεν επιθυμούσε να μαθευτεί και έτσι ούτε εκείνη είχε αποκαλύψει ποιο ήταν το ζευγάρι που περίμενε παιδάκι.

Κανείς από τους δύο, βέβαια, δεν έχει μιλήσει δημόσια για το γεγονός, καθώς γενικότερα κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ διακριτικοί στις εμφανίσεις τους. Άλλωστε η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για κάθε γυναίκα.

Παρόλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωνε εδώ και καιρός έτοιμος για αυτή τη στιγμή, αφού σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ανέφερε: «Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο για να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος και βιολογικά αλλά και ψυχικά. Αυτό έχει αξία. Πιστεύω πάρα πολύ στη θρησκεία, είμαι ένας άνθρωπος που δεν είναι ότι θα πάω κάθε μέρα στην εκκλησία, αλλά νιώθω την πίστη μέσα μου. Θα κάνω τον σταυρό μου που είμαστε καλά, έχουμε την υγεία μας και μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Reduce bounce rates