29 Απριλίου, 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Γνωστός γιατρός το θύμα της οικογενειακής τραγωδίας – Προηγήθηκε καβγάς με τον πεθερό του

Τι όπλισε το χέρι του 69χρονου δράστη;

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα όταν ένας 69χρονος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε σε βάρος του 57χρονου γαμπρού του, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν τους πυροβολισμούς φέρεται να είχε προηγηθεί καβγάς χωρίς όμως ακόμη να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία.

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Γνωστός γιατρός το θύμα της οικογενειακής τραγωδίας - Προηγήθηκε καβγάς με τον πεθερό του

Μετά το φονικό, συγγενικό πρόσωπο του δράστη που φέρεται να είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις Αρχές με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να εντοπίζουν τον 57χρονο, γιατρό στο επάγγελμα, νεκρό στην αυλή του σπιτιού.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με πληροφορίες για διπλή απόπειρα – Το τηλεφώνημα του συζύγου της στην ΕΛ.ΑΣ.

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στα Εξάρχεια με τον θάνατο μίας γυναίκας και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άντρας κάλεσε από ένα σπίτι στα Εξάρχεια και ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως εκείνος και η σύντροφός του σκοπεύουν να αυτοκτ@νήσουν. Οι αστυνομικοί που έφθασαν μετά από λίγη ώρα στο σημείο εντόπισαν την 55χρονη γυναίκα νεκρή με κομμένες τις φλέβες της και τον άντρα σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, με τον σύντροφο της να καλεί μετά το απονενοημένο διάβημα την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.