29 Απριλίου, 2024

Δύσκολες στιγμές για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού σεφ

Πήραν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς ο γνωστός σεφ έπεσε θύμα ληστείας χθες (22/2) το βράδυ στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη ληστεία στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Παλλήνη, αναφέρουν πως το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης. Οι διαρρήκτες απέσπασαν από το σπίτι το ποσό των 35.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και ένα ρολόι Rolex αξίας 15.000 ευρώ.

Ο γνωστός σεφ, που απασχόλησε έντονα πρόσφατα λόγω «βαριάς» δήλωσης γνωστής παρουσιάστριας, δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι του την ώρα της ληστείας και μόλις πληροφορήθηκε για το γεγονός, το κατήγγειλε στις Αρχές.

«Στάζει» μέλι η Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πολύ στοργικός μπαμπάς»

Με αφορμή την είσοδο στην καθημερινή σειρά «Παράδεισος των κυριών» του Alpha, η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και «έσταξε» μέλι για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αναφέροντας πως είναι πολύ στοργικός μπαμπάς.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου εξομολογήθηκε με τρυφερότητα πως «έχω ξανανιώσει με το μωρό! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Δηλαδή να γίνω μαμά αλλά και το νέα κάπως μου καθόταν πάρα πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι, όταν ήρθε ο μικρός, για μένα δεν άλλαξε και τίποτα».

«Δηλαδή ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί! Δεν ένιωσα αυτό το… «α, ήρθε ο μικρός»! Λίγο είχα ένα σοκ εκεί στο μαιευτήριο, όταν μας είπαν «ωραία, μπορείτε να φύγετε τώρα» και ένιωσα ότι με εμπιστεύονται πως μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί».

«Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Αυτοί είναι και φιλαράκια. Δηλαδή τους κάνω εικόνα σε δέκα χρόνια και η εικόνα αυτή με ευχαριστεί πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη νέα αυτή τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.