28 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Μπάκα: Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας – Το μήνυμά του

Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Μπάκα: Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας – Το μήνυμά του

Ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 υπέστη έμφραγμα

Ο Γρηγόρης Μπάκας περνάει δύσκολες στιγμές καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη σύμφωνα με την ανακοινώση του ίδιου του δημοσιογράφου.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του σήμερα (8/3) στο Instagram χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για την καρδιά του ενώ συμβούλευσε τους χρήστες να σταματήσουν το τσιγάρο. Ο Γρηγόρης Μπάκας βρισκόταν στο αεροδρόμιο όταν ένιωσε ένα ανησυχητικό κάψιμο τόσο στο πίσω μέρος του σώματός του όσο και μπροστά.

Ο Γρηγόρης Μπάκας στο Instagram για τη περιπέτεια της υγείας του

«Σας ευχαριστώ μέσα από την “καινούργια μου καρδιά”. Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η τέρψη, όλα θα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν, διώξτε την τοξικότητα, χαλαρώστε και χαμογελάτε. Και κόψτε το τσιγάρο, καλή δύναμη», έγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας.

 

Μήνυμα Γρηγόρη Μπάκα στο Instagram

 

Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Βρεττό στο νοσοκομείο – «Πονάει πάρα πολύ…»

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε και ο ίδιος σε μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram. O τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο Κύμης και αποκάλυψε ότι πέρασε κολικό νεφρού.

«Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πως διέρρευσε αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου, να ξέρετε πως όντως πέρασα κολικό νεφρού. Ναι πονάει πάρα πολύ! Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Σπαραγμός για τον Πασχάλη Τερζή: «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό έμεινα μόνος με ένα παιδί στα χέρια»

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, σε μια σπάνια συνέντευξη για την προσωπική του ζωή στην εφημερίδα Real μίλησε για τον πρώτο του γάμο, την απώλεια της συζύγου του, τον γιο του, την κόρη του αλλά και την σκέψη που έκανε κάποτε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πασχάλης Τερζής: «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η γυναίκα μου δεν υπήρχε»

Σχετικά με το γεγονός του θανάτου της πρώτης συζύγου του, ο Πασχάλης Τερζής, ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής είπε:

– Ερώτηση δημοσιογράφου: Πότε έκανες οικογένεια;

– «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Ο Πασχάλης Τερζής επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να ξεπεράσει το σοκ της οδυνηρής απώλειας της γυναίκας του. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να μεγαλώσει τον γιο του, Γιώργο.

Μάλιστα, εκείνος του έχει χαρίσει σήμερα τέσσερα εγγόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε ξανά. Με τη Μαίρη απέκτησαν μαζί μια κόρη, τη Γιάννα, που ασχολείται επίσης με το τραγούδι. Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε πως εκείνη του λέει συχνά: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη ζωή του ο Πασχάλης Τερζής, απάντησε:

– Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

– «Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγα χρόνια ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει από τα μουσικά δρώμενα αλλά συνεχίζει να ακούγεται και να λατρεύεται καθημερινά από το πιστό κοινό του.